Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Gordijnen & Raamdecoratie

Gordijnen en raamdecoratie: Extra sfeer in je woning!

Geef je woning een sfeervolle u

Raambekleding in alle soorten, maten en dessins

Geef je woning een sfeervolle uitstraling met gordijnen en raamdecoratie. Wil je inkijk tegenhouden of spelen met lichtinval? Denk dan eens aan een duo- of dag/nacht rolgordijn of bijvoorbeeld lamellen. Wil je lekker lang uitslapen? Neem dan verduisterende (rol)gordijnen. Geen zin in onderhoud? Koop dan praktische en makkelijk schoon te maken lamellen.

Jaloezieën geven extra isolatie in de winter en zijn ideaal als zonwering. Plisségordijnen vormen een charmante oplossing als raamdecoratie: Vouw ze op als een harmonica en bepaal zelf of je aan de boven- of onderkant lichtinval wilt hebben of inkijk wilt tegengaan. Het kan allemaal.


 

Goedkope raamdecoratie en gordijnen op maat


Ook voor specifieke woonwensen kun je bij ons terecht: Voor iedere woonwens maken wij namelijk raamdecoratie en gordijnen op maat. En ze hangen binnen 3 weken bij je thuis! Wat je smaak ook is, je vindt het bij ons. Van gordijnen, vitrages, inbetweens, rolgordijnen, duorolgordijnen, lamellen, twinrollers, plisségordijnen tot aan vouwgordijnen en jaloezieën.

Gordijnstoffen hebben we in vele soorten, kleuren, materialen met meer dan 500 dessins. Wij laten onze collecties direct maken bij de grootste leveranciers in Europa en Azië voor exact dezelfde kwaliteit als elders, maar dan een stuk goedkoper.

Ga even langs bij één van onze medewerkers in de winkels, zij helpen je graag bij je keuze en geven advies over de beste prijs en maakwijze. Of bekijk de tips op deze website over het opmeten, ophangen en onderhouden van gordijnen en raamdecoratie. Ook kun je heel eenvoudig je gordijn- of raamdecoratiebestelling volgen via deze website, dan weet je precies wanneer je bestelling klaar is. Makkelijk toch!