Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Tuin

Heerlijk tafelen met goedkope tuinmeubelen

Geniet van de avondzon met tuinmeubelen van Kwantum!

Met een fijn zonnetje en een goed boek kun je heerlijk relaxen in de tuin. Maar om ultiem te kunnen relaxen in de tuin, heb je natuurlijk tuinmeubelen nodig. Dat klinkt vaak een stuk duurder dan het is, want Kwantum heeft voor iedere portemonnee een passende tuinset. Op het balkon lekker eten of met een grote vriendengroep loungen of tafelen in de achtertuin, er zijn genoeg goedkope oplossingen voor elke tuin. Kleed je tuin ook nog leuk aan met tuinaccessoires in frisse kleuren, dan wil je helemaal dat de zomer eeuwig duurt.

Combineren van loungeset elementen

Combineer bijvoorbeeld je loungeset van je dromen met de kleur en materiaal van je buitenkeuken. Zet wat leuke vaasjes en kaarsen op je bistrosetje op je balkon, dan heb je meteen een leuk uitzicht als je er geen gebruik van maakt. Let bij je keuze van tuinmeubelen ook goed op het materiaal waarvan de meubels gemaakt zijn. Teak houten meubelen vergen veel onderhoud, tuinmeubilair gemaakt van bijvoorbeeld wicker daarentegen niet.

FSC Keurmerk

Bij Kwantum zijn alle houten meubels gemaakt van FSC hout. Een product dat het FSC-keurmerk draagt, is gegarandeerd vervaardigd uit hout afkomstig uit goed beheerd bos. Hout vergt wel wat meer onderhoud dan tafels en stoelen die gemaakt zijn van bijvoorbeeld kunststof en aluminium. Deze maak je eenvoudig schoon en kun je gerust het hele jaar door buiten laten staan. Laat je in de winkel dus goed voorlichten over materialen en onderhoud voor in je tuin. Als je het slim aanpakt, heb je snel een compleet andere tuin. En ook dat hoeft niet duur te zijn!