Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Tuin
  3. Tuinstoelen

Geniet van de zon in comfortabele tuinstoelen


Je zit pas lekker in een tuinstoel van Kwantum


Verwen jezelf met een goed zittende tuinstoel. Als je comfortabel zit, kun je helemaal ontspannen en echt goed van die zonnestralen genieten. Samen of alleen, op je balkon of in je kleine tuin. Het maakt niet uit. Je tuin of balkon wordt een fijne plek om te zitten met de comfortabele tuinstoelen van Kwantum. Al helemaal onder het genot van een drankje en gezelschap van je buren of vrienden. Bekijk het assortiment goedkope tuinstoelen van Kwantum en je zult achterover vallen van de grote keuze en lage prijzen. Kwantum heeft ook regelmatig een tuinstoelen aanbieding.
 

Tuinstoelen voor balkons en tuinen, groot en klein


Een tuinstoel kies je niet alleen voor comfort. Het moet ook passen bij jouw tuin of balkon. Naast dat de tuinstoelen van Kwantum altijd de laagste prijs hebben, zien ze er ook mooi uit. Voor iedere smaak heeft Kwantum wel een tuinstoel. Zo zijn er vaak tuinstoelen aanbiedingen, houten tuinstoelen, kunststof tuinstoelen, kunststof tuinstoelen en wicker tuinstoelen. Ook hebben we rieten tuinstoelen, aluminium tuinstoelen, plastic tuinstoelen en design tuinstoelen.

De grootte van je tuin of balkon is doorslaggevend voor het aantal tuinstoelen en soort tuinstoel. Heb je een grote tuin of balkon? Je keuze in tuinstoelen is dan onbeperkt. Voor de kleinere tuin of balkon zijn er ook genoeg tuinstoelen aanbiedingen.

Varieer door naast tuinstoelen een tuinzitbank of hardhouten tuinbankje te plaatsen. Je creëert daarmee een fijne zithoek als aparte hoek van je tuin of onderdeel van je tuinset. Voor een lang smal balkon is een tuinbankje ideaal. Is je balkonruimte wat beperkter? Kies dan voor vouwbare loungestoelen of een regisseursstoel.

Mocht je extra tuinstoelen willen kopen voor als er extra bezoek komt? Dan heeft Kwantum de ideale oplossing voor je met stapelstoelen. Samen met je tuinstoelen, voorzien de stapelstoelen al je gasten altijd van een zitplek. Is je bezoek weg? Stapel ze dan gewoon op en sla ze op in je schuur of berging.

26 producten gevonden