Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Verlichting

Je interieur in de spotlight met mooie verlichting!


Met goede verlichting kun je wonderen verrichten voor je huis


De kleuren van je wand of gordijnen worden nog warmer of sprekender, als ze goed zijn aangelicht. Verder is de vormgeving van de lamp ook stijlbepalend.


Wil je ook verlichting online kopen? Klassiek of juist heel modern?


Wil je vloerlampen, tafellampen, wandlampen of een hanglamp? Voor iedere plek in je huis hebben we wel een passende lamp. Ook de keuze van de lichtbron is bepalend voor de sfeer in je woning en is afhankelijk van de functie van je verlichting. Heb je een lamp nodig voor je leeshoek of bureau of juist een sfeervolle lamp voor een knusse winteravond? Dat kan allemaal! Wil je dezelfde soort modellen door je hele huis of bijvoorbeeld in je woonkamer en open keuken? Bekijk dan onze diverse lampenseries.

Plafonnières zijn er ook in alle soorten en maten. Of hang een klassieke kroonluchter in je moderne inrichting of richt subtiele spots op je schilderijen of fotolijsten. Maak je verlichting compleet met onze ruime keuze aan spaarlampen, LED-lampen en halogeenlampen. Ook leveren we toebehoren zoals contactdozen, schakelaars en snoeren.

Onze verlichtingsafdeling is compleet op ieder gebied. Daarom zijn we natuurlijk ook helemaal thuis in stijlvolle, eigentijdes industriële hanglampen en vloerlampen. Mooi in zowel moderne als klassieke interieurs. Bestel jouw lampen vandaag nog, dan heb je je verlichting binnen een paar dagen al thuisbezorgd. Altijd voor de allerlaagste prijs. Daarvoor ga je naar Kwantum!