Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Verlichting
  3. Plafonniers

Een plaffonnière brengt licht in iedere ruimte


Kies de plafonnières die passen bij jouw huis


Plaffonières of plafondlampen kunnen in iedere ruimte opgehangen worden. Omdat ze direct tegen de plafond hangen, nemen plaffonières weinig ruimte in beslag ten opzichte van een hanglamp. Plafondlampen zijn dus ideaal als je de ruimte onder je plafond vrij wilt houden in bijvoorbeeld kleine ruimtes. De gang, keuken, wc zijn bijvoorbeeld ideale ruimtes om een plafondlamp op te hangen. Daar wil je niet met je hoofd tegen een hanglamp aanlopen. Toch kan een plafonaire in alle ruimtes opgehangen worden. Ook erg leuk voor in de woonkamer, als je graag gebruik maakt van kleine sfeerlampen zoals tafellampen en vloerlampen, maar ook onopvallend hoofdverlichting nodig hebt.

Kwantum heeft een uitgebreid assortiment plafondlampen. De keuze is stijlen is enorm. Kwantum heeft zeker een plafondlamp die binnen jouw smaak valt. Houd je van basic, of juist meer van tierlantijntjes? Is een moderne design stijl meer jouw ding? Of ben je een liefhebber van natuurelementen in je huis? Ga voor een natuurlijke look met een rotan plafondlamp, moderne stijl met een design plaffoniere of een decoratieve metalen plafonaire. Welke smaak je ook hebt, Kwantum heeft een plafonaire die past bij jouw stijl en smaak.


Op zoek naar een plafonniere voor babykamer?


Als je de babykamer aan het inrichten bent moet alles lekker fris en mooi zijn. De babykamer als een veilige plek voor je baby. Belangrijk om ook aan goede verlichting te denken zoals plafonnière babykamer. Het is een perfecte lamp voor de babykamer. Het geeft licht aan de hele kamer, zodat je altijd alles goed kunt zien en je baby zich veilig voelt.


Goedkoopste plafondlampen bij Kwantum


Kwantum heeft een garantie op al je aankopen, dus ook op plafondlampen. De garantie garandeert dat je tevreden bent en nergens anders goedkoper uit bent. Bij Kwantum hebben we naast plaffonieres ook een uitgebreid assortiment in lampen. Bestel je lamp online, of kom naar een van onze winkels.

33 producten gevonden