Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Verlichting
  3. Tafellampen

Geef sfeer aan je avond met tafellampen


Kies jouw tafellamp en bestel hem online


Tafellampen geven veel sfeer aan een ruimte. Erg gezellig om 's avonds jouw sfeervolle tafellampen aan te zetten. Onder het genot van het zachte licht lees je een boek of heb je een gezellige avond met je vrienden, familie of geliefde. Tafellampen zijn bovendien decoratief. Door een mooie grote tafellamp op een sidetable te zetten creëer je direct een decoratief element in de kamer. Tafellampen zijn ook ideaal als lampen voor op de nachtkastjes. Je slaapkamer fleurt direct op en je hebt goed licht om nog even dat spannende boek te lezen.

Kwantum heeft complete tafellampen, maar je kunt je tafellamp ook zelf samenstellen. Je kunt kiezen uit een groot assortiment voeten en lampenkappen. Kwantum verkoopt deze artikelen los, zodat je je eigen tafellamp kan samenstellen. Zo kun je altijd op de laatste trends inspelen door bijvoorbeeld alleen de lampenkap of lampenvoet te veranderen.

Ga je liever voor een volledige tafellamp? Kwantum heeft een grote keuze in tafellampen in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Zo hebben we een hele bijzondere tafellamp design stijl, zodat jij de allerlaatste trend in huis kunt halen. Denk aan een tafellamp in de vorm van een motorlamp, een glazen tafellamp of een aparte tafellamp in de vorm van een grote gloeilamp. Voor de meer landelijke interieurs hebben we veel keuze in tafellampen landelijke stijl.


Tafellampen zijn ook ideale eettafel lampen


Tafellampen geven achtergrondverlichting. Het zijn dan ook ideale eettafel lampen. Erg gezellig om bij een etentje onder begeleiding van het zachte licht van de eettafellamp uitgebreid te tafelen. Gebruik een lamp eettafel voor als je je eettafel gebruikt om wat tijdschriften te lezen of om even achter je laptop te duiken.

De tafellampen van Kwantum zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Afhankelijk van je interieur en ruimte kies je de tafellamp, die past bij jouw ruimte en stijl. Online tafellampen of in de winkel kopen kan beide bij Kwantum. Voor het beste advies ga je naar één van onze winkels, waar onze medewerkers je graag zullen helpen met je keuze voor een tafellamp die het beste bij jouw interieur past. Heb je jouw tafellamp online al gevonden? Beste hem dan online.

24 producten gevonden