Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Vloer

Passende vloeren voor iedere kamer!


Lekker uit bed stappen met je voeten op een zachte warme vloer?


Hoogpolig tapijt is dan een ideale oplossing. Bovendien is tapijt slijtvast en eenvoudig te leggen. Kies voor gemak in de keuken en leg vinyl want dat is goed bestand tegen water. Even moppen en je bent weer klaar. Geen zin om een houten pakketvloer te onderhouden? Leg dan vinyl of laminaat met houtstructuur, net echt!


Vloerkleed op maat


Wil je een kamer in je huis wat meer warmte en sfeer geven, kies dan voor een vloerkleed op maat. Wil je liever een rond vloerkleed? Dat kan zelfs! Elke afmeting is mogelijk bij ons en je kunt kiezen uit alle tapijtsoorten die wij verkopen. Tapijt over? Tegen een minimale meerprijs maken wij er een 2e of 3e karpet, loper of deurmat bij. De keuze van je vloerbedekking bepaalt grotendeels de uitstraling van je woning. Dus weeg goed de voor- en nadelen af van de verschillende soorten vloerbedekking voordat je je keuze maakt. Ook is het leggen van tapijt en vinyl secuur werk. Indien het leggen goed uitgevoerd is, gaat je vinyl en tapijt langer mee, en de isolerende en geluiddempende werking is dan ook veel beter.


Zelf vloerbedekking leggen of laten leggen?


Wil je je leven echt makkelijk maken, maak dan gebruik van onze professionele stoffeerdienst. Zij leggen vakkundig tapijt, vinyl of laminaat bij jou in huis en in iedere kamer. Ze nemen ook meteen je vloerbedekking mee, dus geen zorgen meer over transport.

Regelmatig hebben we ook de actie ‘gratis gelegd’ voor divers tapijt & vinyl, houd daarvoor deze website goed in de gaten. Ga gerust naar één van onze medewerkers in één van onze winkels en zij helpen je graag verder met de bestelling van je vloer of vloerkleed naar keuze en regelen dat de stoffeerdienst je tapijt, vinyl of laminaat komt leggen. Altijd tegen de allerlaagste prijs!