Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Vloer
  3. Laminaat

Kliklaminaat met houtstructuur: net echt en weinig onderhoud!


Goedkoop laminaat in alle soorten en stijlen


Tegenwoordig is laminaat er in diverse kleuren en stijlen, passend in bijna ieder interieur. Een kliklaminaat van houtstructuur is bijna niet van echt hout te onderscheiden en makkelijk te onderhouden. Van essen hout tot steigerhoutstructuur tot aan robuust eiken. Of creëer bijvoorbeeld een klassieke uitstraling met de marmer gloss structuur in antraciet, niet te onderscheiden van dure marmeren tegels . Kwantum heeft het allemaal.
 

Laminaat is ideaal in onderhoud


Laminaat is een ideale onderhoudsvriendelijke oplossing. Het is gemakkelijk zelf te leggen en naar gelang de dikte van de toplaag buitengewoon duurzaam. Heb je geen tijd of zin om de laminaatvloer zelf te leggen, maak dan gebruik van onze professionele stoffeerdienst. Zij leggen vakkundig laminaat bij jou in huis en in iedere kamer. Ze nemen ook meteen je laminaat direct mee, dus geen zorgen meer over transport.
 

Een goede laminaat ondervloer geeft het beste resultaat


Ook kun je bij Kwantum terecht voor ondervloeren en gereedschappen en toebehoren om je laminaatvloer zelf te kunnen leggen. Zo hebben we PE ondervloerschuim dat je vloer egaliseert en een geluiddempende werking heeft. Bij voorkeur altijd eerst een dampdichte folie plaatsen. Let er daarbij op dat de folie ook altijd deels tegen de muur laat lopen. De banen moeten altijd een overlap van 20cm hebben en kun je dicht tapen met Alu-tape. Je kunt ook kiezen voor PE ondervloerschuim met een aluminium laag erover heen en is daardoor meteen vochtwerend. Dan hoef je geen extra laag dampdichte folie te leggen. Deze ondervloer is ook geschikt voor vloerverwarming en vloerverkoeling.

Werk je laminaatvloer mooi af met handige zelfklevende parketlatten of plinten in dezelfde kleur van je kliklaminaat. En voor goedkoop laminaat ga je naar Kwantum!

Veel vloeren gratis gelegd
19 producten gevonden