Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Vloer
  3. Tapijt

Tapijt kopen? Bij Kwantum vind je tapijten in alle kleuren en soorten!


Van hoogpolig tapijt tot bouclé tot zelfs projecttapijt


Tapijt is nog steeds een comfortabele en decoratieve oplossing voor het bedekken van je vloeren. Tapijten zijn in diverse soorten en kleuren verkrijgbaar bij ons, van bouclé tot hoogpolig tot projecttapijt, van natuurlijke kleuren tot aan sprekende kleuren zoals rood en turquoise.

Tapijtvloeren hebben een geluiddempende werking: Ze absorberen geluid in de ruimte, isoleren schoklawaai en verminderen oppervlaktelawaai. Daarnaast hebben ze een goede warmte-isolerende werking, kou van de ondervloer wordt goed tegengehouden. De kleurechtheid en kleurbestendigheid is afhankelijk van de gebruikte verfstoffen en de eisen van het productieproces. Bij Kwantum kun je er van op aan dat je tapijt lang mee gaat en goed te onderhouden is. Even stofzuigen en je tapijt ziet er weer lekker fris uit!


Welk tapijt past bij jouw levensstijl?


Bedenk goed voor dat je tapijtvloer aanschaft hoe slijtvast het tapijt moet zijn. Verplaats je vaak meubels of heb je stoelen met wieltjes dan is het verstandig om tapijt te kiezen met een hoge slijtweerstand. Ook is het belangrijk om te kijken naar het gebruikscomfort. Dit is afhankelijk van in welke mate je in met de indruk in de tapijten wegzakt, de zachtheid en de behaaglijkheid. Comfort uit zich ook in de visuele aspecten en de duurzaamheid. Dus het vermogen van het tapijt om zijn eigenschappen van comfort ook na lang en intensief gebruik te behouden.

De mate van elasticiteit en weerstand tegen puntbelasting van bijvoorbeeld stoelpoten bepaalt ook het vermogen van de pool om er als nieuw uit te blijven zien. Ook is het ene tapijt makkelijker schoon te maken dan het andere. In hoeverre het makkelijk te stofzuigen is, heeft te maken met de eigenschappen van de garen en de vezels, de structuur en constructie van de pool.


Het tapijt leggen staat of valt met een goede ondervloer


Je kunt bij ons ook terecht voor diverse ondervloeren en isolerende materialen. Als je tapijt met een vilt rug neemt hoef je geen ondervloer te leggen, handig toch? Of tapijttegels zijn ook een praktische oplossing, ze zijn handig en eenvoudig zelf te leggen.

Op deze website vind je ook tips over hoe je tapijten kunt opmeten en zelf leggen. Heb je geen zin om je tapijtvloer zelf te leggen, maak dan gebruik van onze professionele stoffeerdienst. Ze nemen je bestelling ook direct mee, dus geen zorgen over transport. Regelmatig hebben we de actie ‘gratis gelegd’ voor tapijt en vinyl. Houd deze website daarom goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen. Of bekijk ook eens andere vloersoorten zoals laminaat, tapijttegels, trapmatten of zelfs kunstgras. Onze medewerkers in de winkel helpen je graag verder met de juiste keuze op basis van jouw wensen. Zij regelen ook de stoffeerdienst voor je. Voor goedkoop tapijt ga je naar Kwantum!

Nu of nooit bij Kwantum, tapijt Arlington met heel veel korting
135 producten gevonden | Toon 100 per pagina