Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Vloer
  3. Tapijttegels

Geef je interieur een creatieve uitstraling met tapijttegels


Een tapijttegel biedt veel mogelijkheden


Tapijttegels bieden vele mogelijkheden om je interieur een persoonlijke look te geven. Bedenk voor je ze gaat leggen goed in welke legrichting je ze wil hebben. Voor tapijttegels die zijn ontworpen voor de gebruikelijke kamerbrede stijl, leg je de tapijttegels allemaal in dezelfde richting. Je kunt ook een leuk effect creëren door verschillende structuren zoals hoogpolig en laagpolig, legrichtingen en kleuren door elkaar te gebruiken.


Tappijttegels zijn eenvoudig te leggen


Ze vormen verder een praktische oplossing voor je vloer omdat ze eenvoudig zelf te leggen zijn. Je kunt ze makkelijk vervangen wanneer er één bevuild of kapot is. En je hoeft niet je hele kamer leeg te ruimen zoals bij gewoon tapijt. Je tilt je meubelen op of verschuift ze. Tapijt tegels kunnen over tegels, steen, of vinylvloeren gelegd worden, niet op zachte ondervloeren zoals (onder)tapijt, vinyl- of kurktegels. Verwijder eerst oud tapijt en/of ondertapijt. Een tapijt tegel mag niet gelegd worden op een te oneffen of vochtige vloer. De ondervloer moet dus echt hard en stroef zijn. We bevelen je aan om ze allemaal uit de doos te halen en ze 24 uur aan de temperatuur van de kamer te laten wennen.
 

Tapijttegels laten leggen? Makkelijk toch!


Heb je geen zin of tijd om de tapijttegels zelf te leggen, vraag dan in één van onze winkels naar onze professionele stoffeerdienst. Weet je niet hoe je de ruimte op moet meten, laat dan één van onze stoffeerders je kamers opmeten. Onze vakbekwame medewerkers in één van onze winkels adviseren je graag over de mogelijkheden op basis van je specifieke wensen en de mogelijkheden. Voor goedkope tapijttegels ga je naar Kwantum!

18 producten gevonden