bioscoopkaartje

Je bioscoopkaartje is 5 euro waard!

Leuk dat je naar de film bent geweest en onze commercial hebt gezien! Je kunt nu met je bioscoopkaartje heel voordelig winkelen bij Kwantum, want elk kaartje is nu geld waard! Jouw bioscoopkaartje geeft bij besteding vanaf 25.- recht op 5 euro shoptegoed en kun je tot en met 31 januari 2017 inleveren in onze winkels. De bioscoopkaartjes zijn 'stapelbaar' dus, hoe vaker je naar de film gaat, hoe meer bioscoopkaartjes je hebt om in te leveren. Doe je bijvoorbeeld aankopen voor €50.-, dan kan je twee kaartjes inleveren en krijg je €10.- voordeel.

Ga naar de film en shoppen maar!

Actievoorwaarden:
 1. Het bioscoopkaartje is alleen in de winkel te verzilveren.
 2. Het bioscoopkaartje is te verzilveren bij een minimale aankoop van € 25,-. De bioscoopkaartjes zijn stapelbaar’ dit wil zeggen dat je bij een minimaal aankoopbedrag van € 50,- twee bioscoopkaartjes kunt inwisselen (je krijgt dan € 10,- korting).
 3. Het bioscoopkaartje is in te leveren in de periode 22 december 2016 t/m 31 januari 2017. 
 4. De actie is alleen geldig binnen bovengenoemde periode.
 5. De actie is geldig bij alle Kwantum vestigingen in Nederland.
 6. De actie is geldig in combinatie met andere acties.
 7. Het bioscoopkaartje is inwisselbaar op het gehele assortiment van Kwantum (inclusief maak- en legkosten).
 8. Op producten, gekocht met de bioscoopkaartje, vervalt het recht op geld terug bij retour voor het ingeleverde bedrag van het bioscoopkaartje. Bij een aankoop van een artikel van € 50,- waarbij twee bioscoopkaartjes worden ingeleverd, wordt het artikel dus gekocht voor een prijs van € 40,-. Bij het retour brengen van dit artikel zal er dan ook € 40,- retour gegeven worden (en geen € 50,-).
 9. Het bioscoopkaartje is niet inwisselbaar voor geld.
 10. In gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit genomen worden door Kwantum.
 11. Het is niet toegestaan om de bioscoopkaartjes aan derden door te verkopen of deze in te zetten voor commerciële doeleinden.
 12. Deelnemers die aantoonbaar misbruik maken van de actie kunnen van deelname worden uitgesloten.
 13. Kwantum heeft het recht de actie eenzijdig te wijzigen, op te schorten of te beëindigen, Hiervan zal in dat geval melding worden gedaan op www.kwantum.nl 
 14. Door deel te nemen aan deze actie verklaart de deelnemer akkoord te zijn met bovenstaande actievoorwaarden. Indien u een vraag, opmerking of klacht heeft kunt u contact opnemen met de klantenservice op het nummer 0900-2355926 (gebruikelijke belkosten) of mailen via de website www.kwantum.nl.

Ook wij gebruiken cookies op deze site

Meer weten?Accepteer