Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Alles over gordijnen
Nog meer inspPrint

Alles over gordijnen

Bekijk alle gordijnen

Spelen met licht?

Eigenlijk sta je niet vaak stil bij wat goede raambekleding doet voor je woonplezier. De zon die ’s ochtends door je gordijnen kiert en op je gezicht kriebelt. De boze wereld buitensluiten door je jaloezieën te sluiten en lekker binnen te blijven. Even ontglippen aan de glurende blikken van de buren door je rolgordijn te laten zakken.

Kwantum biedt voor iedere woonwens gordijnen, maar ook vitrages, inbetweens, rolgordijnen, vouwgordijnenduo rolgordijnen, twinrollers, plisségordijnen en jaloezieën. Al deze producten worden vervolgens ook nog in verschillende kleuren, patronen en materialen op maat gemaakt. En het allermooiste is dat je je nieuwe raambekleding binnen ongeveer 3 weken ophangt.

Kies je voor gordijnen op maat van Kwantum dan kies je voor kwaliteit, gemak en de beste prijs. Zo bieden we een oplossing voor iedere woonwens. 

Je kan nu ook online je gordijn gemakkelijk in 3 stappen samen stellen. Klik op onderstaande button om je eigen gordijn samen te stellen.

Vele gordijnen regelmatig GRATIS op maat gemaakt

Naast het kopen van losse gordijnstoffen kun je gordijnen en vitrages regelmatig bij ons GRATIS op maat laten maken. Het is helaas nog niet mogelijk om je gordijnen online te bestellen, maar onze vakkundige gordijnmedewerkers in de winkel helpen je graag verder.

Hulp nodig bij het samenstellen van je gordijnen? Kies uit de vele oplossingen voor gordijnen op maat en bekijk onze tips en informatie over het opmeten, ophangen en onderhouden van gordijnen.