• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels
winkelwagen

Onze muurverf, lak en krijtverf beoordeeld

NL-BE-CP-Alles-over-verf header

De kwaliteit* van A-merken maar dan 25% voordeliger! Niet tevreden? Geld terug! 

Topkwaliteit muurverf voor de laagste prijs van Nederland haal je bij Kwantum! Het COT (Centrum voor Onderzoek en Technisch advies) heeft onze TINT muurverf en lakken getest op dekkracht, krasvastheid en schrobvastheid en dat ten opzichte van 9 bekende verfmerken. En wat blijkt? De kwaliteit is aantoonbaar vergelijkbaar en soms zelfs beter, maar dan tot wel 25% voordeliger dan bekende A-merken! Ervaar het zelf. Niet tevreden of ergens anders toch goedkoper? Dan ontvang je gewoon het prijsverschil terug, plus 10% korting op je volgende aankoop binnen 14 dagen! 

 * Vergelijkend onderzoek februari 2016, getest op dekkracht, krasvastheid en schrobvastheid onder 9 muurverven en 4 lakverven van A-kwaliteit. Uitgevoerd door COT (Centrum voor Onderzoek en Technisch Advies voor bouw en industrie)

De kwaliteit* van A-merken maar dan 25% voordeliger! Niet tevreden? Geld terug! 

Topkwaliteit muurverf voor de laagste prijs van Nederland haal je bij Kwantum! Het COT (Centrum voor Onderzoek en Technisch advies) heeft onze TINT muurverf getest op dekkracht, krasvastheid en schrobvastheid en dat ten opzichte van 9 bekende verfmerken. En wat blijkt? De kwaliteit is aantoonbaar vergelijkbaar en soms zelfs beter, maar dan tot wel 25% voordeliger dan bekende A-merken! Ervaar het zelf. Niet tevreden of ergens anders toch goedkoper? Dan ontvang je gewoon het prijsverschil terug, plus 10% korting op je volgende aankoop binnen 14 dagen! 

 * Vergelijkend onderzoek februari 2016, getest op dekkracht, krasvastheid en schrobvastheid onder 9 muurverven van A-kwaliteit. Uitgevoerd door COT (Centrum voor Onderzoek en Technisch Advies voor bouw en industrie).