Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Behang en verf
  3. Stickers en plakfolie

Privacy creëren met plakplastic van Kwantum


Groot assortiment plakfolie


Kwantum heeft een groot plakplastic. Plakplastic is ideaal voor als je meer privacy wilt. Geen voorbijgangers of overburen, die bij je naar binnen kunnen kijken. Tegelijkertijd ben je niet helemaal afgesloten van de buitenwereld. Plakfolie dekt maar een deel van je raam af. Er komt dus nog genoeg licht naar binnen, en je behoudt boven en onder de folie raam volledig uitzicht op de buitenwereld.

Plakplastic is een ideale oplossing voor als je minder inkijk wilt, maar geen vitrages of gordijnen voor je raam wilt. Plakfolie ramen is in verschillende dessins en motieven verkrijgbaar bij Kwantum. Kies uit een uitgebreid assortiment goedkope plakplastic. Het transparante plakplastic voor op ramen is verkrijgbaar in abstracte motieven, maar ook in natuur- en dierenprint motieven.

Plakplastic is ook een hele leuke manier om meubels te decoreren. Plak aan de binnenkant van laatjes of kastdeurtjes wat plakplastic en je hele meubel krijgt een nieuwe uitstraling! Of plak een tafel af, waar veel op getekend en geknoeid wordt om langer plezier te hebben van de tafel. Zo zijn er nog veel meer leuke en creatieve toepassingen te bedenken voor plakplastic en meubels. Koop je plakplastic bij Kwantum, en je bent gegarandeerd tevreden met je aankoop. Niet alleen, omdat je huis gedecoreerd is, maar ook omdat je het minst betaald hebt. Kwantum heeft een 100% Tevredenheidsgarantie en Prijsgarantie. Is je plakplastic ergens anders goedkoper? Je krijgt het prijsverschil terug, plus 10% korting op je volgende aankoop binnen 14 dagen!

16 producten gevonden
Naar boven