Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

Jouw gordijn is pas compleet met een rail of roede


Onbeperkte mogelijkheden om gordijnen op te hangen


Kiezen van raamdecoratie begint vaak met het uitzoeken van een dessin of stof voor de gordijnen. Toch is het naast het kiezen van de geschikte gordijnstof, belangrijk om te bepalen waar de gordijn aan opgehangen wordt. Wil je de gordijn de hoek om laten lopen? Wordt de gordijn aan rail of roede gehangen? Of je nu op tijd of te laat op zoek gaat naar gordijnrails of gordijnroedes, Kwantum heeft genoeg mogelijkheden om je gordijnen mee op te hangen.
 

Gordijn rails of gordijnroedes als ophangsysteem


Zitten er haakjes of ringen in de gordijnen? Gordijn rails zorgen voor een vloeiend open en dicht gaan van je gordijnen. Gordijnroede is beter geschikt voor gordijnen met ringen om de roede doorheen te halen. Gordijnrails hebben in het algemeen ringetjes (runners), waar de haakjes van het gordijn in gehangen kunnen worden. Roedes zijn, net zoals de rails, makkelijk in gebruik, maar kunnen ook als versiering gebruikt worden. Gordijnroedes zijn buizen waar overgordijnen en vitrages op verschillende manieren aan kunnen worden opgehangen. Ze hebben zowel een technische als een decoratieve functie. Ze zijn in allerlei maten en uitvoeringen verkrijgbaar. De dunnere soorten worden meestal gebruikt voor het ophangen van vitrages, de dikkere soorten voor het ophangen van overgordijnen. Kwantum verkoopt een gordijnroede in allerlei materialen zoals ijzer, messing, koper, verchroomd ijzer, gelakt ijzer, hout en kunststof.
 

Accessoires voor gordijnrails en gordijnroedes


Naast de keuze in de soorten gordijnrails -en roedes zoals materiaal, lengte, kleur, is er ook een uitgebreid aanbod in de bijbehorende verbindingsstukken, runners en plafondsteunen. Om de gordijn rail aan de wand te bevestigen is een wandsteun noodzakelijk. Ook zijn er verschillende verbindingsstukken zoals de railverbinder of overlapglijder. Er bestaan verschillende hulpmiddelen om gordijnen aan gordijnrails en gordijnroedes te bevestigen. Onze medewerkers in de winkel helpen je graag in het kiezen tussen rails, roedes en bijbehorende accessoires voor je gordijnophangsysteem.

46 producten gevonden | Toon alle producten
Naar boven