Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Slapen
  3. Bedtextiel
  4. Matrasbeschermers

Matrasbeschermers voor een fris bed


Je matras langer goed met een matrasbeschermer


Een molton onder je hoeslaken heeft erg veel voordelen! In combinatie met een hoeslaken biedt een matrasbeschermer een goede bescherming van je matras. Hij blijft langer fris en schoon. Bovendien is het ook hygiënisch. En hygiëne draagt bij aan een goede nachtrust. De matras beschermer zorgt ervoor dat transpiratie in de matrasbeschermer opgenomen wordt, waardoor het zich niet in het matras ophoopt. De aanschaf van een goede molton matrasbeschermer is daarom een goede investering voor een matras, die langer meegaat.
 

Waterdichte en incontinentie matrasbeschermers


Kwantum verkoopt verschillende soorten en maten matrasbeschermers. Zo hebben we de waterdichte matrasbeschermer en incontinentie matrasbeschermer. Deze zijn vooral handig voor kinderen. Kinderen kunnen nog last hebben van plassen in bed. Een waterdichte of incontinentie matrasbeschermer is dan een ideale beschermer van de kindermatras. Omdat de matrasbeschermer waterdicht is, blijft bij nachtelijk plassen, het matras droog. Zo is het matras goed beschermt tegen bedplassen. Zo ben je nooit te laat met reageren als je kind in bed plast. De waterdichte en incontinentie matrasbeschermer biedt genoeg bescherming.
 

Goedkope matrasbeschermer online bij Kwantum


Bij Kwantum ben je zeker tevreden met je molton matrasbeschermer. Niet alleen, omdat je matras een langere levensduur krijgt, maar je slaapt ook hygiënischer en bent het goedkoopste uit! Voor beiden heeft Kwantum een garantie. De 100% Tevredenheidsgarantie en de Prijsgarantie. Is je molton matrasbeschermer ergens anders goedkoper? Je krijgt het prijsverschil terug, plus 10% korting op je volgende aankoop binnen 14 dagen!

Matrasbeschermers van Kwantum bestel je online of in de winkel. Kom langs in een van onze winkels om de matrasbeschermers zelf te bekijken. Onze medewerkers helpen je graag om passend molton matrasbeschermer te vinden. Misschien vind je er nog een leuk bijpassend dekbedovertrek en kussenslopen bij. Wat je ook kiest, bij Kwantum weet je altijd zeker dat je tevreden bent, en het goedkoopste uit.

Naar boven