Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Slapen
  3. Bedtextiel
  4. Matrasbeschermers

Matrasbeschermers voor een fris bed


Je matras langer goed met een matrasbeschermer


Een molton onder je hoeslaken heeft erg veel voordelen. In combinatie met een hoeslaken biedt een matrasbeschermer een goede bescherming van je matras. Hij blijft langer fris en schoon. Bovendien is het ook hygiënisch, wat bijdraagt aan een goede nachtrust. De matras beschermer zorgt ervoor dat eventuele transpiratie wordt opgenomen en zich niet in het matras ophoopt. De aanschaf van een goede molton is daarom een goede investering om je matras langer mee te laten gaan.


Waterdichte matrasbeschermers


Kwantum verkoopt verschillende soorten en maten matrasbeschermers. Zo hebben we de waterdichte matrasbeschermer en incontinentie matrasbeschermer. Deze zijn vooral handig voor kinderen. Kinderen kunnen nog last hebben van plassen in bed. Een waterdichte of incontinentie matrasbeschermer is dan een ideale beschermer van de kindermatras. Omdat de matrasbeschermer waterdicht is blijft het matras droog. Zo is het matras goed beschermd tegen bedplassen. Zo ben je nooit te laat met reageren als je kind in bed plast. De waterdichte en incontinentie matrasbeschermer biedt genoeg bescherming.


Goedkope matrasbeschermer online bij Kwantum


Bij Kwantum ben je zeker tevreden met je molton matrasbeschermer. Niet alleen omdat je matras een langere levensduur krijgt, maar je slaapt ook hygiënischer en bent het goedkoopste uit!

Matrasbeschermers van Kwantum bestel je online of in de winkel. Kom langs in één van onze winkels om de matrasbeschermers zelf te bekijken. Onze medewerkers helpen je graag om een passende molton matrasbeschermer te vinden. Misschien vind je er nog een leuk bijpassend dekbedovertrek en kussenslopen bij. Je vindt het bij Kwantum en altijd goedkoop.

Naar boven