Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Verlichting
  3. Lampen

Lampen en spaarlampen in alle soorten en maten


Geef je woning nog meer sfeer met een bijpassende lamp


Door de juiste lamp met het juiste wattage en de juiste fitting te kiezen, kun je je huis zo belichten als jij dat wilt. Maak je woonkamer gezellig door een laag wattage te kiezen voor bijvoorbeeld je wandlampen. Je vloerlamp kun je misschien ook inzetten als leeslamp, dan is een hoger wattage natuurlijk wenselijk. Voor in je kroonluchter kun je tipkaarslampen kopen, net echt!

Daarnaast kun je bij Kwantum terecht voor alle soorten energiezuinige lampen en fittingen. Onze lampen zijn in allerlei vormen verkrijgbaar zoals kogellampen, kaarslampen, reflectorlampen en kopspiegellampen. Kleine en grote fittingen, van een laag tot hoog wattage. Van spaarlampen tot LED lampen en halogeenlampen.


Het verschil tussen spaarlampen en gloeilampen


Energiezuinige spaarlampen zijn zuiniger met stroom dan gloeilampen. Ze zetten namelijk elektriciteit veel efficiënter om in licht. Let wel goed op dat je het juiste wattage kiest met spaarlampen. Check de omrekentabel voor wattages van spaarlampen naar de voormalige gloeilampen als je zeker wilt weten dat je het wattage koopt.

Led-lampen zijn vaak duurder dan gewone spaarlampen, maar gaan nog veel langer mee dan de gewone gloeilamp, dus dat is meestal wel de investering waard. Een spaarlamp is immers gemiddeld 4 tot 5 keer zuiniger dan een gloeilamp. Kies altijd de lamp met het hoogste aantal lumen per watt, dan weet je zeker dat je de meest zuinige optie hebt. En bij Kwantum altijd voor de allerlaagste prijs, dus dat is dubbel voordeel!

 

112 producten gevonden | Toon 100 per pagina
Naar boven