Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Wonen
  3. Kapstokken

Geef je hal een persoonlijke uitstraling met een kapstok


Kapstokken in veel soorten en maten


Bij Kwantum vind je een ruime keuze aan kapstokken, wandkapstokken en kapstokhaken in verschillende kleuren, soorten en maten. Je kunt kiezen voor een kapstokhaken met verschillend aantal haken er op, helemaal afhankelijk van hoeveel jassen je op wil hangen. Of een draaibare 3 haaks jashaak is een ideale oplossing als je weinig ruimte hebt in je hal. Je kunt er bijvoorbeeld ook meerdere naast elkaar hangen. Voor een speelse uitstraling kun je individuele kapstokhaken op onregelmatige afstanden van elkaar ophangen. Of wat dacht je van de betaalbare design kapstokboom in allerlei kleuren verkrijgbaar. Dat geeft meteen een unieke uitstraling aan je hal! 
 

Een kapstok is sfeerbepalend voor je hal


Je hal geeft de eerste indruk van je huis, daar komt je visite immers binnen. Hou je van een gezellige hal of wil je alles netjes opgeruimd hebben? Bedenk goed wat je in je hal doet. Jas aan en uit, opmaken, schoenen uit en aan, mensen ontvangen, noem maar op. Voor al die functies heeft de hal een doel. De jassen moeten opgeborgen kunnen worden. Zijn dat er veel? Moeten mensen die komen en gaan nog een blik in de spiegel kunnen werpen? Moeten de schoenen op de grond staan of is er een aparte kast voor? Is er voldoende licht om goed je weg te kunnen vinden? Houd met al deze zaken rekening. Kijk daarbij ook goed naar de verlichting in de hal. Deze moet de functionaliteit van de hal ondersteunen maar moet zeker niet overheersen. Zorg dus dat je hal een geheel wordt van functionaliteit en sfeer. Dan wordt je hal het perfecte visitekaartje voor je huis. En met de goedkope kapstokken van Kwantum is stap één al gezet. Daarnaast verkopen we ook garderobekasten, een alles-in-één-oplossing voor je hal!

Bestel direct online of kom ze eens bekijken in één van onze winkels. En altijd voor de allerlaagste prijs, daarvoor ga je naar Kwantum! 

Naar boven