Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Wonen
  3. Opbergen
  4. Opbergkasten

Netjes opgeborgen en weggewerkt in opbergkasten


Opbergkast als oplossing voor extra bergruimte


Geef al je spullen, die je niet per direct nodig hebt een plek in de opbergkast. Een opbergkast is vaak veel goedkoper dan een normale kast. Hiermee wordt het een betaalbare oplossing voor spullen opslaan in je bergruimte zoals de kelder, zolder of schuur. Maar ook om neer te zetten in een rommelruimte of om je keukenvoorraad in te bewaren. Wat je ook doet met je opbergkast, Kwantum heeft genoeg keuze in mooie en praktische opbergkasten. Maar vooral betaalbare opbergkasten.

Bij Kwantum kun je kiezen uit een groot aanbod in opbergkasten en opbergkastjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en materialen. Kies voor een opbergkast in de vorm van een opbergrek als je graag overzicht bewaard en een opbergkast met deuren of een rits als je liever spullen uit het zicht wilt hebben. De opbergkasten van Kwantum zijn van zwart kunststof of verzinkt materiaal. Afhankelijk van je smaak en behoefte kies je uit opbergrekken met kunststof of houten planken.

Bekijk ook eens de opbergkasten speciaal gemaakt voor het opbergen van kleding.Ook in de hoogte en breedte is er genoeg keuze. Uiteindelijk bepaalt natuurlijk de ruimte hoe hoog, breed en diep je opbergkast kan worden. Zo zijn er extra brede opbergrekken van 180 centimeter, maar ook zeer lage opbergrekken van 45 centimeter reed. De hoogte van de opbergkasten varieert van 60 centimeter tot en met 180 centimeter hoog. De kleine opbergrekken zijn een soort stellingrek, die je op bijvoorbeeld een commode of lage buffetkast plaatst.


Opbergkasten online of in de winkel kopen


Heb je een leuke en goedkope Kwantum opbergkastje kunnen vinden? Op de website van Kwantum kun je opbergkasten, opbergrekken en kledingopbergers bestellen. Wil je liever zelf de kleur en materiaal van de opbergkast bekijken? Kom dan naar een van de Kwantum winkels bij jouw in de buurt. Onze medewerkers helpen je graag om passende oplossing te vinden voor je opbergkast en andere opbergsystemen. Verrijk je opbergkast of creëer extra bergruimte door opbergboxen te gebruiken. Wat je ook kiest, bij Kwantum weet je altijd zeker dat je tevreden bent, en het goedkoopste uit.

Naar boven