Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Wonen
  3. Woondecoratie
  4. Fotolijsten

Jouw herinneringen verdienen een mooie fotolijst


Fotolijsten waar je foto’s van gaan stralen


Je mooiste, dierbaarste en fijnste herinneringen krijgen door fotolijsten een speciaal plekje in huis. En niet zomaar fotolijsten, maar mooie fotolijsten. Fotolijsten, die recht doen aan je foto’s. Een goede fotolijst benadrukt de schoonheid van de foto. Fotolijstjes helpen je om die speciale herinneringen letterlijk in het oog te houden. Of misschien zelfs in je hart. Misschien heb je veel foto’s, maar niet de ruimte om ze allemaal te laten zien? Met wissellijsten heb je dat zo opgelost. Een wissellijst is een uitkomst voor als je regelmatig van foto’s wilt wisselen. Op een eenvoudige wijze kunnen foto's in een wissellijst worden verwisseld.


Mix en match tussen foto -en wissellijsten


De fotolijsten van Kwantum zijn er in veel verschillende maten, vormen, stijlen en kleuren. Kwantum verkoopt fotolijsten met ruimte voor één foto, maar ook voor meerdere foto’s. De fotolijsten voor één foto zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. We hebben veel verschillende kleine fotolijsten. Deze goedkope fotolijstjes zijn verkrijgbaar in moderne -en barokstijl. Kies uit veel verschillende kleuren en materialen. Afhankelijk van je smaak kies jij een kunststof, houten of zilveren fotolijst. Of nog leuker, je maakt een trendy mix van al deze lijsten en stijlen.

In ons groot assortiment fotolijsten vind je ook fotolijsten voor meerdere foto's. In deze grote fotolijsten kun je al je mooie herinneringen één keer laten zien. Tussen de fotolijsten voor meerdere foto’s vind je bij Kwantum grote fotolijsten, waar maar liefst 14 foto’s in passen. We hebben ook speciale fotolijstjes voor je gezin of geliefde. Erg sierlijk op je commode met fotolijsten past de dubbele fotolijst, waar je twee foto’s naast elkaar plaatst. Of een erg hippe oplossing is de kaartenrek, waar ook meerdere foto’s in kunnen.


Goedkope fotolijstjes koop je bij Kwantum


Bij Kwantum heb je een uitgebreid aanbod aan fotolijsten. Deze fotolijstjes, hoe groot of klein, kun je oneinidigend met elkaar combineren. Bestel de goedkope en trendy fotolijsten van Kwantum online of kom langs in één van onze winkels. Daar zullen onze medewerkers je graag adviseren. Wat je ook bij Kwantum koopt, het is altijd voor de laagste prijs!

Naar boven