Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

Rolgordijnen voor elke woonwens


Rolgordijn of roljaloezie: een ideale oplossing voor je ramen


Rolgordijnen nemen weinig ruimte in beslag en vallen niet over je radiatoren heen. Een rolgordijn is een gordijn wat je naar boven en naar beneden op kunt rollen. Er zijn vele soorten beschikbaar. Ze kunnen verschillende functies hebben, bijvoorbeeld decoratieve, verduisterende of isolerende functie. Halfverduisterende stoffen voor rolgordijnen worden vaak in de woonkamer gehangen. Verduisterende stoffen worden voornamelijk in de slaapkamer gebruikt. Je kunt ook kiezen voor lichtdoorlatende of juist geheel verduisterende rolgordijnen.

Een rolgordijn is sfeerbepalend voor je woning, dus kies een stof, dessin en kleur die past bij jouw meubelen, muren en vloeren. Heb je een strakke natuurlijke vloer kies dan voor lichte stoffen van natuurlijk materiaal zoals katoen of linnen. Of misschien wil je juist je rolgordijn er uit laten springen, kies dan voor een opvallende kleur. Rolgordijnen met standaardmaten kunnen ook makkelijk op maat gemaakt worden door ze in te korten. Heb je afwijkende raammaten dan kun je bij ons ook je rolgordijn op maat laten maken, helemaal zoals jij het wilt.
 

Duo rolgordijn of twinrollers: handig voor overdag en ’s nachts!


Een duorolgordijn is erg handig als je een meer verduisterend rolgordijn wilt voor ’s nachts maar overdag ook een lichtdoorlatend rolgordijn nodig hebt. Je kunt de stoflagen ten opzichte van elkaar bewegen en daardoor krijg je een bepaalde lichtinval. Dus duorolgordijnen zijn ook ideaal als zonwering of om meer privacy te creëren.

Twinrollers, ook wel bekend als de ‘roljaloezie’ of ‘dag-en-nacht rolgordijn’, zijn gordijnen die afwisselend zijn opgebouwd uit transparante en niet-transparante horizontale banen stof. Hierdoor kun je ook zelf bepalen welke mate van lichtinval en inkijk je hebt.
 

Rolgordijnen op maat voor ieder woonwens!


Rolgordijnen of roljaloezieën met standaardmaten kunnen ook makkelijk zelf op maat gemaakt worden door ze in te korten*. Heb je afwijkende raammaten dan kun je bij ons je rolgordijnen ook exact op maat laten maken, helemaal zoals jij het wilt. Naast rolgordijnen kun je bij ons ook lamellen, gordijnen, jaloezieën, shutters, vouwgordijnen en plisségordijnen krijgen. Onze medewerkers in onze winkels helpen je graag bij je keuze en geven advies over de afwerking, de beste prijs en opmeten van rolgordijnen en andere raambekleding.


* Let op: Niet alle rolgordijnen of roljaloezieën met standaardmaten kunnen ingekort worden.

Nu bij Kwantum, diverse rolgordijnen met 50 procent korting
53 producten gevonden | Toon alle producten