• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen
Wáááánzinnige kortingen tot wel 50% op meer dan 12.000 artikelen!

Duo-rolgordijnen Bruin

Duo-rolgordijnen
Kleur: Bruin

1 - 3 van 3 producten

Fenstr Duo Rolgordijn Michiel Bruin product

Fenstr Duo Rolgordijn Michiel Bruin

(0)

Al vanaf141.20

Bezorgen 3 weken

Fenstr Duo Rolgordijn Noan Bruin product

Fenstr Duo Rolgordijn Noan Bruin

(0)

Al vanaf141.20

Bezorgen 3 weken

Fenstr Duo Rolgordijn Alain Caramel product

Fenstr Duo Rolgordijn Alain Caramel

(0)

Al vanaf141.20

Bezorgen 3 weken

Bruine duo rolgordijnen

Op zoek naar raambekleding die zowel trendy als praktisch is? Dan zijn deze bruine duo rolgordijnen misschien wel iets voor jou. Bij Kwantum vind je duo rolgordijnen van hoge kwaliteit, die je gemakkelijk via onze handige configurator helemaal kunt personaliseren en samenstellen. Naast de duo rolgordijnen op maat, hebben we ook een keuze uit standaard maten duo rolgordijnen. Zo is er voor ieder raam een passende raambekleding te vinden.

Wat zijn duorolgordijnen?

Duo rolgordijnen, ook wel roljaloezieën genoemd, zijn voorzien van een stof die bestaat uit twee banen. Hiervan wisselen banen van transparante stof en verduisterende of semi-transparante stof zich af. Deze twee lagen bewegen over elkaar heen bij het boven en naar beneden bedienen van de duo rolgordijnen. Zo kun je eenvoudig spelen met lichtinval en privacy regelen wanneer dat nodig is. Zo zorgen duo rolgordijn voor meer lichtinval in de open stand, in vergelijking tot het verduisterende effect bij de gesloten stand.

Voordelen van duo rolgordijnen

  • Flexibele lichtregeling: Met duo rolgordijnen kun je eenvoudig de gewenste hoeveelheid licht in de kamer regelen door de transparante en gekleurde stofbanen ten opzichte van elkaar te verschuiven.

  • Privacy: Duo rolgordijnen, ofwel roljaloezieën, zijn gemaakt van een dubbele laag stof, zo kun je niet alleen de lichtinval, maar kun je ook de mate van privacy heel eenvoudig regelen.

  • Stijlvol design: Bruine duo rolgordijnen geven iedere ruimte een rustgevende en natuurlijke uitstraling. De kleur valt goed te combineren met andere kleuren, en draagt bij aan het creëren van een warme sfeer in je huis.

Gegarandeerd op maat gemaakt

Via de raamdecoratie configurator van Kwantum kun je heel gemakkelijk zelf jouw bruine duo rolgordijn samenstellen. Geef aan welke afmetingen het duo rolgordijn moet hebben, kies het bedieningsmechanisme en de afwerking en volg de stappen in de configurator. Als je alle stappen doorlopen hebt, plaats je de bestelling en jouw bruine rolgordijn wordt voor jou op maat gemaakt. Of bestel eerst vrijblijvend één of meerdere kleurstalen om een goede keuze te kunnen maken.