• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels
winkelwagen

Gordijnen op maat

Gordijnen zijn echte sfeermakers. Verduisterend, lichtdoorlatend, effen of met print: bij Kwantum kies je uit ruim 360 stoffen. De gordijnen worden in eigen atelier voor jou op maat gemaakt. En als je wilt, komen we ze bij je thuis inmeten en ophangen.

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie op-maat gordijnen-op-maat overgordijnen
Bekijk alle overgordijnen

Overgordijnen
✓ Isolerend
✓ Verduisterende optie
✓ Optimale privacy

Vitrages
✓ Luchtige sfeer
✓ Gefilterde lichtinval
✓ Behoud de doorkijk naar buiten

Inbetweens
✓ Luchtige uitstraling
✓ Lichtdoorlatend
✓ Gaat binnenkijken tegen

Verduisterende gordijnen
✓ Houdt licht voor 80%-100% tegen
✓ Lichtdicht of met semitransparante voering
✓ Optimale privacy

Voordelig gordijnen op maat bestellen

Bij Kwantum bestel je voordelig en eenvoudig je gordijnen op maat. Met onze handige configurator kun je jouw gordijnen op maat online bestellen via een paar simpele stappen. Zo kun jij binnen no-time genieten van jouw gloednieuwe op maat gemaakte gordijnen. Wel zo fijn!

Gordijnen op maat gratis gemaakt

Wist je dat meer dan 80 gordijnen bij Kwantum gratis gemaakt worden? De gordijnen waarvoor deze actie geldt, zijn te herkennen aan de rode labels met 'gratis gemaakt' zowel in de winkels als op onze website. Bij Kwantum profiteer je altijd van de laagste prijs!

Gordijnen op maat laten maken voor de laagste prijs

We begrijpen dat je niet voor verrassingen wilt komen te staan wanneer je je gordijnen op maat laat maken. Bij Kwantum profiteer je daarom altijd van de laagste prijs. Daarbij kun je tijdens het online samenstellen van jouw gordijnen, direct de definitieve prijs bekijken. We denken graag met je mee over de ideale oplossing voor je woonwens. Onze vakbekwame winkelmedewerkers in de winkel helpen je graag bij het maken van een keuze en kunnen je adviseren over de maakwijze en het opmeten van je gordijnen. Daar woon je beter van!