• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Dakraam rolgordijnen

1 - 5 van 5 resultaten

(5 varianten)

Fenstr Dakraam Rolgordijn Dave Antraciet Verduisterend product

Fenstr Dakraam Rolgordijn Dave Antraciet Verduisterend

(0)

Al vanaf77.60

Bezorgen 3 weken

Fenstr Dakraam Rolgordijn Dave Wit Verduisterend product

Fenstr Dakraam Rolgordijn Dave Wit Verduisterend

(0)

Al vanaf77.60

Bezorgen 3 weken

Goedkoop dakraam rolgordijn op maat kopen? Natuurlijk alleen bij Kwantum!

Heb jij onlangs een dakraam laten plaatsen in jouw huis? Of stoor jij je al enige tijd aan het felle licht dat naar binnen schijnt vanuit het dakraam? Dan ben jij met een fijn dakraam rolgordijn vast heel tevreden. Bij Kwantum moet je zijn voor de meest goedkope dakraam rolgordijnen van de hoogste kwaliteit. Jij bepaalt zelf welke afmetingen het rolgordijn moet hebben voor het schuine raam, aan de hand van het type van jouw dakraam. Dit type is terug te vinden linksboven het raam en wordt zichtbaar wanneer het raam op de kopzijde geopend wordt. Wat voor dakraam rolgordijn je ook nodig hebt: bij Kwantum ben je voor de allerlaagste prijs voorzien van een perfect dakraam rolgordijn.

Zonwering voor jouw dakraam nodig? Los het op met een dakraam rolgordijn

Raamdecoratie voor een dakraam is een heel nauwkeurig klusje en komt ontzettend nauw. Daarom helpen we bij Kwantum je graag verder met het uitkiezen van hét perfecte dakraam rolgordijn. Onze Kwantum medewerkers in de winkel helpen je graag met jouw woonwens maar je kunt jouw gewenste dakraam rolgordijn op maat ook eenvoudig zelf online bestellen via onze raamconfigurator. Een dakraam rolgordijn op maat is aan te raden voor ieder dakraam. Zo heb jij geen last van teveel licht in de kamer en kun jij de kamer volledig donker maken met een verduisterend dakraam rolgordijn zodat het heerlijk koel blijft in de warme maanden van het jaar. Kwantum, daar woon je beter van!

Velux rolgordijn kopen? Altijd voor de laagste prijs

Ben jij op zoek naar een Velux rolgordijn voor jouw dakraam? Goed nieuws! Bij Kwantum verkopen we diverse Velux dakraam rolgordijnen. Natuurlijk kun je bij Kwantum ook terecht voor andere merken, zoals Fakro of Rooflite. Stel jouw ideale dakraam rolgordijn samen op basis van jouw wensen. En dat alles voor de allerlaagste prijs. Wel zo fijn!