Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Meubelen
  3. Stoelen
  4. Klapstoelen

Klapstoelen als ideale oplossing voor extra gasten


Bezoek weg? Even klapstoel opklappen en klaar!


Klapstoelen zijn een ideale oplossing voor momenten, waarop je snel extra zitruimte wilt creëren. Je kent het wel, je geeft een feestje of je bent jarig en er komen veel mensen op bezoek. Waar ga je ze allemaal laten zitten? Een klapstoel aan je gasten aanbieden is dan de ideale oplossing. Met klapstoeltjes kun je snel extra zitruimte creëren.

Een klapstoel is ook de ideale oplossing voor als je een kleine ruimte hebt, waar je de klapstoeltjes niet altijd gebruikt. Denk aan een studentenkamer, waar je weinig ruimte hebt voor eetstoelen. Misschien wil je wel een combinatie maken van een werkplek en eettafel met klapstoeltjes. Als je werkt, gebruik je één klapstoeltje. Heb je vriendinnen en vrienden op bezoek? Dan pak je even snel de andere klapstoeltjes erbij.

Heb je geen extra bergruimte zoals een bergkast, schuur of berging om je klapstoelen in neer te zetten na gebruik? Wij hebben de perfecte oplossing voor je! Hang je klapstoeltjes boven elkaar aan de muur.


Heerlijk ontspannen in een opklapbare relaxstoel


Bij een klapstoeltje denk je al gauw aan een stoel, waar je rechtop zit aan een eettafel of bureau. Kwantum heeft ook een klapstoel, waar je heerlijk in kunt ontspannen. Dit is een opklapbare relaxstoel, waar je heerlijk in achterover kunt zakken. Lekker genieten met een boek of je laptop op schoot op je opklapbare relaxstoel. De stoel zit lekker door de gevoerde stof, die op een metalen frame ligt. De opvouwbare relaxstoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals rood en blauw.


De goedkoopste klapstoeltjes vind je bij Kwantum


De goedkope klapstoelen van Kwantum hebben een 100% tevredenheidsgarantie op alle artikelen. Bestel daarom gerust online of kom anders naar de Kwantum winkel, waar onze medewerkers je graag verder helpen om tot de beste keuze te komen. Heb je ergens anders dezelfde klapstoel goedkoper gezien? Dan krijg je krijgt het prijsverschil terug, plus 10% korting op je volgende aankoop binnen 14 dagen! Bij Kwantum weet je dus altijd zeker dat je tevreden bent, en het goedkoopste uit.

Naar boven