winkels

Winkels

winkelwagen
schild icon
KOOPJES JAGEN - TOT 50% KORTING

Inbetween Zwart

Witte inbetweens
Kleur: Zwart

1 - 2 van 2 resultaten

(2 varianten)

Gratis gemaakt
Inbetween Marcel Zwart product

Inbetween Marcel Zwart

4.6 (17)

18.- / m

Bezorgen 3 weken

Inbetween Bente Zwart product

Inbetween Bente Zwart

4.9 (7)

12.- / m

Bezorgen 3 weken

Zwarte inbetweens: chique en stijlvol

Het semi-transparante karakter van zwarte inbetweens biedt een perfecte balans tussen privacy en lichtinval, waardoor je interieur een verfijnde uitstraling krijgt. Of je nu op zoek bent naar een moderne touch of een tijdloze esthetiek, onze zwarte inbetweens voegen een vleugje stijl toe aan elke kamer. Bovendien maakt zwart een ruimte niet per se donkerder, maar kunnen juist een gevoel van diepte creëren en zo de ruimte optisch vergroten.

Combineer inbetweens ook met overgordijnen voor een gelaagd effect. Dit zorgt niet alleen voor extra privacy wanneer dat nodig is, maar het biedt ook de mogelijkheid om het uiterlijk van de ruimte aan te passen.

Wat zijn Inbetweens?

Inbetweens worden ook wel transparante gordijnen of semi-transparante gordijnen genoemd en zijn lichtgewicht gordijnen die meer privacy bieden dan vitrage, maar minder dan een overgordijn. Inbetween gordijnen zijn gemaakt van dunne stoffen die het natuurlijke licht filteren en een zacht, diffuus effect creëren in de ruimte. Inbetweens zijn daarom de ideale oplossing voor mensen die willen genieten van natuurlijk licht, maar ook waarde hechten aan hun privacy.

Eenvoudig kleurstalen bestellen

Toch niet zeker of het plaatje van de stof er even leuk uit ziet in persoon? Geen probleem! Bij Kwantum bestel je vrijblijvend, gemakkelijk en snel inbetween stalen. Of bekijk onze andere kleurstalen om een betere vergelijking te kunnen maken. De stalen worden al binnen 2 à 3 werkdagen geleverd en komen aan in een brievenbuspakketje. Dat is wel net zo handig, je hoeft er niet eens voor thuis te blijven!