Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Slapen
  3. Bedden

Bedden vind je nergens goedkoper dan bij Kwantum


Uitgeslapen wakker worden in een Kwantum bed


De bedden van Kwantum liggen echt heerlijk. Dat kunnen we zeggen, omdat we een 100% Tevredenheidsgarantie op aankoop van al je producten hebben. Bovendien vind je bedden nergens goedkoper dan bij Kwantum. Dus wat wil je nog meer? Bij Kwantum ben je tevreden en je betaalt de laagste prijs. Welk bed je ook koopt. Onze goedkope bedden zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, materialen en afmetingen. We hebben eenpersoonbedden, of een twijfelaar bed en natuurlijk tweepersoonsbedden.


Extra slaapruimte in twijfelaar of tweepersoonbed


Wil je een bed kopen? Dan kijk je natuurlijk eerst naar de afmetingen van het bed. Als je een bed zoekt voor de kinder-, logeer- of studentenkamer zal je al gauw kiezen voor een eenpersoonsbed. Misschien wil je toch een ruimer bed, maar past een tweepersoonsbed niet in de ruimte waar je hem neer wilt zetten? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou. Met een twijfelaar heb je extra slaapruimte. Een twijfelaar neemt ook net wat minder ruimte in beslag dan een tweepersoonsbed. Zo heb je toch meer slaapruimte en bespaar je ruimte in de kamer waar het bed komt te staan.

Heb je genoeg ruimte voor een tweepersoonsbed? Wij hebben verschillende soorten, kleuren en afmetingen tweepersoonsbedden. Erg trendy is een steigerhouten bed. Een steigerhouten bed past perfect bij een industrieel of juist een natuurlijk interieur. Dit hangt af van hoe je de rest van de slaapkamer inricht.

Bij Kwantum kun je je hele slaapkamer inrichten. Heb je eenmal een keuze gemaakt tussen de goedkope bedden van Kwantum? Vergeet niet een matras aan te schaffen. Voordat je gaat slapen wil je misschien nog even wat lezen. Dan is het ideaal als je licht hebt en een plek om je boek neer te leggen. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment tafellampen, wandlampen en nachtkastjes voor naast je bed.

Bestel online of kom langs in één van onze winkels, waar onze medewerkers je graag zullen adviseren. Wat je ook bij Kwantum koopt, het is altijd voor de laagste prijs!

Naar boven