• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Parasols

1 product

21% korting
Zweefparasol Riga Grijs product

Zweefparasol Riga Grijs

3.5 (4)

70.-55.-

Bezorgen 6 dagen

Beschut tegen de zon met een parasol

Ontdek onze uitgebreide collectie parasols die perfect te gebruiken zijn voor op het balkon, in de tuin of op het strand. Onze balkon parasols zijn speciaal ontworpen voor beperkte ruimtes. Ze zijn compact, eenvoudig te installeren en bieden toch voldoende schaduw op je balkon. Met onze zweefparasols geniet je van ultiem comfort en een eigentijds design. Dankzij de zijarmconstructie heb je maximale schaduw zonder een storende parasolpaal in het midden.

Bescherming tegen de zon met strandparasols

Onze strandparasols bieden je de nodige bescherming tegen de felle zonnestralen. De parasols zijn draagbaar, gemakkelijk op te zetten en zorgen voor een verkoelende schaduw terwijl jij je ontspant op het strand.

Parasolvoeten

Om ervoor te zorgen dat je parasol stevig blijft staan, bieden wij bijpassende parasolvoeten aan. Kies uit verschillende gewichten om de perfecte stabiliteit en veiligheid te garanderen. Daarnaast zijn er ook parasolvoeten op wielen verkrijgbaar. Bovendien ben je bij ons verzekerd van de allerlaagste prijs. Kwantum, daar woon je beter van!