winkels

Winkels

winkelwagen
schild icon
KOOPJES JAGEN - TOT 50% KORTING

Jaloezieën op maat

Jaloezieën houden de zon tegen in de zomer en de kou in de winter. Tevens bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval. Kies uit houten jaloezieën op maat of aluminium jaloezieën op maat. En als je wilt, komen we ze bij je thuis inmeten en monteren.

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie op-maat jaloezieen-op-maat houten-jaloezieen
NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie op-maat jaloezieen-op-maat houtlook-jaloezieen
Bekijk houtlook jaloezieën

Houten jaloezieën
✓ 100% hout
✓ Voor een sfeervolle uitstraling
✓ 50mm lamelbreedte

Houtlook jaloezieën
✓ PVC kwaliteit
✓ Vochtbestendig
✓ 50mm lamelbreedte

Aluminium jaloezieën
✓ Geschikt voor iedere ruimte
✓ Lichtgewicht lamellen
✓ 25mm of 50 mm lamelbreedte

Horizontale jaloezieën op maat bestellen

Nieuwe raamdecoratie hoeft niet veel te kosten. Bij Kwantum weet je zeker dat je altijd profiteert van de allerlaagste prijs. En dat niet alleen. Jouw horizontale jaloezieën op maat kun je voordelig én eenvoudig bij Kwantum bestellen. Met onze handige configurator is het online bestellen van jouw jaloezieën op maat daarnaast ook heel gemakkelijk. Natuurlijk kunnen onze vakbekwame medewerkers in onze Kwantum winkels je hier ook bij helpen. Jouw horizontale jaloezieën op maat bestel je bij Kwantum!

Jaloezieën op maat online samenstellen doe je zo!

Het uitkiezen van jaloezieën op maat hoeft geen lastige klus te zijn. Bij Kwantum maken we het je zo eenvoudig mogelijk en denken we graag met je mee over de ideale oplossing voor jouw woonwens. Met onze configurator kun je jouw jaloezieën op maat geheel naar eigen wens samenstellen. Van het kiezen van het type materiaal zoals houten jaloezieën, aluminium jaloezieën of PVC jaloezieën, tot aan het afstellen van de bedieningszijde. Wij voorzien je van advies en informatie bij iedere keuze die je maakt tijdens het samenstellen van jouw jaloezieën op maat. Het online bestellen van jouw horizontale jaloezieën op maat was nog nooit zo eenvoudig! Kwantum, daar woon je beter van!