winkels

Winkels

winkelwagen
schild icon
KOOPJES JAGEN - TOT 50% KORTING

Wat zijn de beste shutters?

Shutters zijn een prachtige blikvanger in je interieur. Maar wat zijn de beste shutters? En hoe kies je de beste shutters? Bij het uitzoeken van goede shutters moet je eerst nagaan waar je ze wilt ophangen.

Welke shutters in welke ruimte?
Voor de woonkamer, keuken of studeerkamer heb je mogelijk andere wensen dan voor de slaapkamer of badkamer. Houd er voor de slaapkamer rekening mee dat shutters over het algemeen niet volledig verduisteren. Je kunt ze hiervoor eventueel combineren met verduisterende gordijnen. Shutters in de keuken? Kies dan voor shutters die je eenvoudig schoon kunt maken, zo zijn eventuele vetvlekken zo weer weg!

Standaardmaten of op maat laten maken?


Shutters zijn beschikbaar in standaardmaten, maar je kunt ook kiezen voor shutters op maat.

Hebben je ramen of kozijnen standaard afmetingen? Dan kun je kijken bij onze collectie shutters in standaardmaten. Binnen het standaardassortiment zijn diverse kleuren en materialen beschikbaar.

Wijken de afmetingen van je ramen of kozijnen af? Of vind je het belangrijk zelf een bepaalde kleur en materiaal te kiezen? Dan kun je shutters op maat laten maken. We helpen je graag bij het kiezen van goede shutters! Informeer naar de mogelijkheden in één van onze winkels.

Welke kleur shutters kiezen?

Je wilt graag shutters in je interieur. Maar welke kleur shutters kun je het beste kiezen?

Ga bij het kiezen van de beste kleur shutters na welke look je in je interieur wilt. Een romantische, rustige of frisse look? Dan passen lichte of witte shutters over het algemeen goed. Wil je liever een moderne of industriële uitstraling? Kies dan voor donkere of zwarte shutters. Shutters zijn ook uitermate geschikt om spannende kleurcontrasten aan te brengen, zoals zwart met wit, maar ook zwart met geel of donkerblauw met rood.