• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Alles over buitenlampen

Op zoek naar een mooie buitenlamp? Er is zo veel keuze in tuinverlichting! Kies je voor een buitenlamp met sensor, solar buitenverlichting, een lichtsnoer voor buiten, LED verlichting voor buiten of een buitenlamp op batterij? Bij Kwantum shop je de mooiste buitenverlichting in de laatste trends voor een fijne, lage prijs.

Lastig kiezen? We hebben handige informatie voor je op een rijtje gezet.

Handige informatie over tuinverlichting:

Banner - Alles over verlichting - Buitenverlichting - NL
Bekijk alle buitenverlichting

Creëer de perfecte sfeer met buitenverlichting van Kwantum

Ontdek de mogelijkheden van buitenverlichting en transformeer jouw buitenruimte in een sfeervolle en functionele omgeving. Kies uit onze diverse collectie buitenverlichting en creëer extra sfeer in je tuin, op het balkon of onder je overkapping met onze voordelige tuinverlichting.

LED verlichting voor buiten

Verlicht je buitenruimte op een slimme en stijlvolle manier met onze LED verlichting voor buiten. Of je nu je tuin, terras, oprit of gevel wilt verlichten, LED biedt talloze voordelen die verder gaan dan alleen energiebesparing.

Solarlampen en solar lichtsnoeren voor in de tuin

Breng je tuin, terras of balkon tot leven met onze collectie solarlampen en lichtsnoeren. Met behulp van sfeervolle solarverlichting en decoratieve lichtsnoeren geniet je van extra lange en gezellige avonden buiten.

Tuinverlichting zonder snoer

Geniet van een opgeruimde tuin met tuinverlichting zonder snoer. Onze draadloze tuinstekers zijn gemakkelijk te plaatsen langs het tuinpad, tussen de bloembedden of op het gazon en zorgen voor een instant dosis sfeer.

Sfeervolle balkonverlichting

Maak van je balkon een gezellige loungeplek met behulp van onze balkonverlichting. Kies uit lichtsnoeren, sfeervolle solar lantaarns, solar potten en solar hanglampen om je balkon 's avonds om te toveren tot een heerlijke plek. Maak jouw balkon af met lantaars, kaarsen en lichtslingers.