Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Behang en verf
  3. Behang
  4. Vliesbehang

Eenvoudig en snel werken met vliesbehang


In een mum van tijd zit je vlies behang op de muur


Vliesbehang is ideaal als je weinig ervaring met behangen hebt. Iedereen kan er eenvoudig en snel mee werken. Vlies behang zit snel op je muur geplakt, zodat jij heerlijk kunt genieten van je vers behangen muur. Je hoeft echt niet veel verstand van behangen te hebben om met vlies behang te werken. Je hebt zelfs geen behangtafel nodig! Je hoeft namelijk niet eerst het vliesbehang in te smeren met lijm. Je kunt de lijm direct op de muur smeren. Is de lijm goed uitgesmeerd op de muur? Dan hoef je nog alleen het vliesbehang erop te plakken.

Vlies behang maakt behangen heel comfortabel. Vliesbehang wordt ook weleens snelbehang genoemd. Niet alleen omdat je het direct kunt aanbrengen op de muur, maar ook omdat het redelijk veilig is. Behangen geeft vaak veel gedoe, maar vliesbehang doet dat niet. Normaal gesproken kunnen er vlekken in het behang komen. Of het behang gaat krimpen nadat je er lijm op hebt aangebracht. Vlies behang zal nooit zomaar krimpen en vlekken komen er ook niet makkelijk in. Ideaal behang voor de makkelijke klusser.

Ben je je vliesbehang zat? Geen probleem. Behang vlies trek je weer zo van de muur af. Bij gewoon behang moeten er vaak nog allerlei trucs worden toegepast om het behang van de muur te halen. Bij vliesbehang komt geen behangafstomer of afweekmiddel te pas. Je verwijdert baan voor baan, zonder dat er resten vliesbehang of beschadigingen op de muur achterblijven. De sterke structuur maakt werken met vinylbehang bij het opbrengen of afhalen erg comfortabel. De kans dat er scheuren in het behang komen is vrij gering. Bij klassiek behang is de kans wel redelijk aanwezig.


Kom naar de winkel of koop je vliesbehang online


Kwantum heeft een uitgebreid assortiment vliesbehang. Verschillende trendy dessins of effen kleuren zoals bijvoorbeeld sloophout en steigerhout behang. Kijk online en bestel direct of kom naar een van onze winkels bij jou in de buurt. Onze medewerkers helpen je graag om passend vinylbehang, behanggereedschap en plaksel te vinden voor jouw nterieur. Wat je ook kiest, bij Kwantum weet je altijd zeker dat je tevreden en het goedkoopste uit bent.

163 producten gevonden | Toon 100 per pagina
Naar boven