• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Overgordijnen Zwart

Beige overgordijnen
Kleur: Zwart

1 - 10 van 10 producten

Gratis gemaakt10% korting
Gordijn Mila Zwart product

Gordijn Mila Zwart

4.6 (48)

17.-15.30 / m

Bezorgen 3 weken

10% korting
Gordijn Toby Zwart product

Gordijn Toby Zwart

4.4 (16)

17.-15.30 / m

Bezorgen 3 weken

Gratis gemaakt10% korting
Gordijn Patrick Zwart product

Gordijn Patrick Zwart

5 (10)

16.-14.40 / m

Bezorgen 3 weken

Gratis gemaakt10% korting
Gordijn Lenn Zwart product

Gordijn Lenn Zwart

(0)

21.-18.90 / m

Bezorgen 3 weken

10% korting
Gordijn Ruud Zwart product

Gordijn Ruud Zwart

(0)

14.-12.60 / m

Bezorgen 3 weken

10% korting
Gordijn Carol Zwart product

Gordijn Carol Zwart

3.8 (5)

16.-14.40 / m

Bezorgen 3 weken

10% korting
Gordijn Willem Zwart product

Gordijn Willem Zwart

3.4 (5)

16.-14.40 / m

Bezorgen 3 weken

Gratis gemaakt10% korting
Gordijn Gio Zwart product

Gordijn Gio Zwart

5 (2)

14.-12.60 / m

Bezorgen 3 weken

10% korting
Gordijn Alexia Zwart product

Gordijn Alexia Zwart

4.8 (4)

13.-11.70 / m

Bezorgen 3 weken

10% korting
Gordijn Linda Zwart Goud product

Gordijn Linda Zwart Goud

3.2 (10)

22.-19.80 / m

Bezorgen 3 weken

Zwarte overgordijnen

Zwarte overgordijnen passen mooi in veel verschillende woonstijlen. Van modern tot landelijk. De kleur is neutraal en is makkelijk met andere kleurentinten te combineren, of kan gebruikt worden als een contrast kleur om rust te brengen. Naast het bijdragen aan het creëren van meer sfeer, hebben overgordijnen ook veel praktische voordelen die hieronder beschreven staan. Bij Kwantum vind je een uitgebreide collectie zwarte overgordijnen die je via onze maak op maat configurator helemaal zelf kunt samenstellen en aanpassen.

Bekijk ook onze andere overgordijnen. Of kijk naar ons assortiment inbetweens om een leuk effect van diepte en sfeer te creëren in combinatie met overgordijnen.

Voordelen van overgordijnen

  • Privacy: Overgordijnen bieden maximale privacy en stellen je in staat om de hoeveelheid natuurlijk licht in de kamer te regelen.

  • Verduisterend: Onze overgordijnen hebben een verduisterend, of deels verduisterend effect, zo zijn ze perfect in de slaap- of kinderkamer.

  • Isolatie: Dankzij de dikke stof van overgordijnen kunnen de gordijnen helpen bij het isoleren van de ruimte. Ze houden de warmte binnen tijdens koude dagen, maar kunnen ook het zonlicht weren bij warme dagen zodat het binnen lekker koel blijft.

Gegarandeerd op maat gemaakt

Met de maak op maat button van Kwantum kun je jouw zwarte overgordijnen helemaal naar jouw wens laten maken. Kies de gewenste stof, afmeting, ophangmethode en afwerking om de gordijnen te creëren die perfect passen bij jouw stijl en behoeften. Heb je nog hulp nodig bij het maken van de perfecte keuze? Bezoek dan één van onze winkels, of laat een van onze maatwerkspecialisten bij jou langskomen voor het geven van inspiratie en advies aan huis.

Eenvoudig kleurstalen bestellen

Omdat ook zwart meerdere kleurtinten kent, wil je er zeker van zijn dat je juiste tint kiest voor jouw overgordijnen. De keuze van de stof is immers net zo belangrijk als de afmetingen. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze, kun je bij Kwantum gebruik maken van onze stalenservice. Je kunt vrijblijvend één of meerdere kleurstalen bestellen. De stofstalen worden al binnen een paar dagen thuisbezorgd, zodat je rustig kunt kijken en vergelijken en de beste keuze kunt maken.