Altijd de laagste prijs

100% Tevredenheidsgarantie

Laten bezorgen of gratis afhalen

  1. Home
  2. Slapen
  3. Matrassen

Goedkope matrassen voor iedere slaapwens


Koop het beste matras om eens echt uit te rusten


Een goede nachtrust is essentieel. Een matras kopen, die je hierbij ondersteunt is het halve werk. Iedereen heeft andere voorkeuren om een voor hem of haar beste matras te kopen. De ene slaapt heerlijk op een hard matras, de andere heeft een zacht matras nodig om uitgerust op wakker te worden. Matrassen kopen is dus niet iets wat je even snel tussendoor doet. Gelukkig helpt Kwantum je graag bij het maken van je beste keuze.

De beste matras ligt heerlijk voor jou, je partner en misschien je kinderen. Want ook voor allerkleinsten hebben we een kindermatras. Om de beste matras voor jou en je gezin aan te bieden, heeft Kwantum een uitgebreid assortiment matrassen. Kijk eens op de website of kom eens langs in de winkel. Onze medewerkers zullen je graag advies geven om jouw topmatras te vinden.


Jouw topmatras in alle soorten en maten

 

Bij Kwantum kies je uit veel verschillende modellen, kleuren en stijlen matrassen. Van tweepersoonsmatrassen tot en met eenpersoonsmatrassen in de volgende maten: 70x200cm, 80x200cm, 90x200cm, 140x200cm. Er is genoeg keuze voor iedere slaapwens en ligcomfort. Ook het materiaal waar de goedkope matrassen van Kwantum van zijn gemaakt verschilt van matras tot matras. Sommige matrassen zijn uitgevoerd als een pocketvering matras, andere zijn weer een stevige binnenveringsmatras. Of bijvoorbeeld een koudschuim matras of traagschuim matras. We hebben zelfs een opvouwbaar matras. Ideaal voor kamperen of logeren. 

Ook voor speciale matrassen voor kinderen ben je aan het juiste adres. We hebben uiteraard een kindermatras, een babymatras en een kleutermatras. Het bijzondere van deze matrassen is dat ze huismijtwerend en anti-allergisch zijn. Deze matrassen passen perfect in de een kinderbed van Kwantum.

Misschien wil je ook een nieuw bed bij je net gekochte matras? Kwantum heeft een uitgebreid assortiment tweepersoonsbedden, eenpersoonsbedden en twijfelaars. Ook nachtkastjes en lampjes voor naast je bed.

Via de website van Kwantum kun je gemakkelijk, veilig en eenvoudig je goedkope matrassen bestellen. Je betaalt online en kiest voor bezorging of ophalen in één van onze winkels. Of kom direct naar een Kwantum winkel bij jou in de buurt.

Naar boven