Isolerende gordijnen kiezen

Met isolerende gordijnen breng je sfeer in iedere ruimte. Daarnaast zijn deze gordijnen ideaal om te hebben dankzij de isolerende werking. De mate van isolatie is afhankelijk van de dikte van de stof. Dankzij dikke isolerende gordijnen blijft jouw huis heerlijk warm in de winter. Doordat de warmte isolerende gordijnen kou voor het raam blokkeren, kan de verwarming wat later aan en bespaar je op stookkosten! 

Isolerende gordijnen kopen

Isolerende gordijnen zijn zowel tijdens de koude wintermaanden als de zomermaanden ideaal. ‘s-Winters houden deze gordijnen de kou buiten en de warmte binnen. ‘s-Zomers houden de gordijnen het huis heerlijk koel. Ideale gordijnen dus! Ben je op zoek naar goede isolatie? Kies dan voor gordijnen met een dikke stof. Bij Kwantum vind je een breed aanbod aan dikke isolerende gordijnen. Altijd voor de laagste prijs van Nederland.
 


Isolerende gordijnen op maat

Ook wanneer je isolerende gordijnen op maat nodig hebt, ben je bij Kwantum aan het juiste adres! Met behulp van een isolerende voering voor je gordijnen op maat zorg je voor optimale isolatie. Ga dus op zoek naar een isolerende voering zodat je eenvoudig je huis warm (en koel) houdt. Kies jouw gordijnstof, de plooi en de afmetingen en wij gaan direct aan de slag! Wist je dat je bij Kwantum uit meer dan 80 gordijnen kunt kiezen die gratis op maat worden gemaakt? Bekijk de gehele collectie online of in één van de Kwantum winkels!  


Isolerende verduisterende gordijnen

Wanneer je op zoek bent naar isolerende gordijnen dan kun je het beste bij verduisterende gordijnen kijken. Het is namelijk zo dat verduisterende gordijnen voor extra isolatie zorgen omdat deze stof van dikker materiaal is gemaakt. De koude buitenlucht wordt geblokkeerd door deze warmte isolerende gordijnen. Hierdoor blijft jouw huis goed geïsoleerd en blijft de warmte in huis. Ga daarom voor verduisterende gordijnen met een extra voering: hoe dikker het materiaal is, hoe warmer jij het in huis zult hebben! 


Welke gordijnen isoleren het beste?

Tijdens de gure wintermaanden is het fijn om zoveel mogelijk behaaglijke warmte in huis te behouden. Isolerende gordijnen zijn hierbij een uitkomst: ze werden niet voor niks ook wel koudewerende gordijnen genoemd. Door te kiezen voor gordijnen met een dikke stof verzeker je jezelf van betere isolatie. Het gebruik van een dikke gordijnstof resulteert eveneens in geluidsisolerende gordijnen, wat de akoestiek binnen ten goede komt. Wist je dat je van ieder gordijn een isolerend gordijn kunt maken door het gordijn te voorzien van een dikke voering?