• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen
Wáááánzinnige kortingen tot wel 50% op meer dan 12.000 artikelen!

Lamellen op maat

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie op-maat lamellen-op-maat header

Ideaal voor grote ramen en super onderhoudsvriendelijk. Laat je verrassen door deze klassieker in een eigentijds jasje. Ouderwets zijn lamellen al lang niet meer. Ze zijn ook verkrijgbaar in een prachtige, stoffen uitvoering. En als je wilt, komen we ze bij je thuis inmeten en monteren.

✓ Ideaal voor grote ramen
✓ Uitermate onderhoudsvriendelijk
✓ Verkrijgbaar in stof en kunststof

NL-BE-MOB-CP-Alles-over-raamdecoratie op-maat jaloezieen-op-maat vrijblijvend-advies
Ga naar de winkel voor een vrijblijvend advies

Online jouw lamellen op maat maken

Bij Kwantum maken we het jou graag zo eenvoudig mogelijk. Zo maak je gemakkelijk jouw eigen lamellen op maat stap voor stap met onze online configurator. Lekker vanuit je luie stoel aan de slag met jouw raamdecoratie. Jij bepaalt onder andere zelf de stof, de afmetingen en de bedieningszijde: voor je het weet heb je eenvoudig online je lamellen op maat bestelt. Zo eenvoudig kan het zijn!

Verticale lamellen op maat bestellen

Met verticale lamellen op maat creëer je een sfeervolle uitstraling in huis. Ze zijn decoratief, weren het zonlicht uitstekend en perfect voor grotere ramen. Kwantum is dé nummer 1 in raam en vloer, waaronder in lamellen. Loop een Kwantum winkel binnen bij jou in de buurt en onze vakbekwame medewerkers helpen je graag met het bestellen van jouw verticale lamellen op maat. Liever zelf online bestellen? Dat kan ook. Kwantum, daar woon je beter van!