• Klantenservice
 • Acties & folder
 • Wooninspiratie
 • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Bluetooth ledlamp

NL-BE-CP-Alles-over-verlichting bluetooth-led-lamp header

De bluetooth ledlamp van Calex is hét betaalbare alternatief op de nieuwste ledlamp innovatie. Via mobiele apparaten, zoals je smartphone of zelfs je smartwatch, bedien je eenvoudig je ledlamp via bluetooth. Met deze lamp creëer je binnen een handomdraai een fijne sfeer in huis.

Energiezuinig
De LED lampen zijn erg zuinig en hebben een levensduur van maar liefst 25.000 branduren*. Omdat de ledlampen wel 85% zuiniger zijn dan een gloeilamp heb je extra lang plezier van. De lamp verbruikt tijdens het gebruik niet meer stroom dan een reguliere vergelijkbare lamp zonder bluetooth bediening. In stand-by modus verbruikt de lamp 0,43 watt.

Lekker makkelijk!
Je neemt jouw bluetooth ledlamp gemakkelijk overal mee naartoe, want een internet- of Wifiverbinding is niet nodig. Zo zorg je altijd voor sfeervol licht, waar je ook bent. De lamp kan namelijk maar liefst 16 miljoen kleuren laten zien! Zo kun je eindeloos variëren met kleur. Kies bijvoorbeeld wit licht voor leesgemak, oranje voor de nodige rust en ontspanning en rood tijdens een romantisch etentje thuis. Heb je jouw favoriete lichtscène gevonden? Dan kun je deze opslaan en benoemen. Makkelijk hè?

Zó werkt het!
Stap 1 Download de gratis app en open hem
Stap 2 De lamp is direct verbonden indien je bluetooth aan hebt staan
Stap 3 Selecteer één van de reeds geprogrammeerde scènes
Stap 4 Of kies je eigen gewenste scene door aan het kleurwiel te draaien. Helemaal perfect? Vergeet deze dan niet op te slaan!
Stap 5 Heb je meerdere ledlampen? Ga naar bulb en stel elke lamp in naar jouw wens
Stap 6 Geniet van jouw eigen gecreëerde lichtsfeer!

Handig om te weten

 • Anderen die binnen het bereik van de lamp zijn en de app geïnstalleerd hebben kunnen verbinding maken met de lamp en deze bedienen. Wel kan er maar 1 apparaat gelijktijdig met de lamp verbonden zijn. Als er al een bestaande verbinding is tussen een lamp en een apparaat kan niet nog een ander apparaat verbinding maken met dezelfde lamp. Dit kan pas als het apparaat welke verbinding heeft deze verbreekt of buiten bereik van de lamp is.

 • In principe kan je oneindig veel lampen bedienen via jouw app. Iedere bluetooth lamp kan een verbinding met een bluetooth apparaat opzetten. Lampen die door het apparaat zijn herkend kunnen via de app gelijktijdig bediend worden.

 • De bluetooth ledlamp heeft een E27 fitting.

 • Laat de schakelaar van de lamp altijd aanstaan, zodat de lamp verbinding kan maken met je smartphone, tablet of smartwatch. Zodra er verbinding met de lamp is kun je via de app eenvoudig de lamp bedienen en dus ook aan- of uitschakelen (stand-by modus). Wanneer je de lamp helemaal uitschakelt is deze niet meer te bedienen via de app.De bluetooth lamp kan alleen via de app worden gedimd. De lamp kan niet bediend worden via een reguliere dimmer. Wel is het mogelijk om de bluetooth ledlamp ook met een reguliere schakelaar aan- en uit te zetten.

 • De maximale afstand waarmee je de lamp via bluetooth kan bedienen is 10 meter. Let op: dit kan beïnvloedt worden door omgevingsfactoren.

 • In de verpakking van de ledlamp zit een korte handleiding waarmee je in 4 stappen verbinding maakt met de lamp.

 • Deze ledlamp is bedienbaar op alle mobiele apparaten met besturingssysteem iOS 9.1 of hoger (compatibel op iPhone, iPad en iPod Touch) en Android versie 6.0.0. of hoger. - Deze ledlamp is ook beschikbaar op smartwatch.

 • De app neemt 8,6 MB ruimte in beslag.

Help, ik krijg geen verbinding met mijn lamp!
Lukt het je niet om verbinding te maken met je ledlamp? Probeer dan het volgende:

 • Controleer of bluetooth aan staat op het apparaat

 • Controleer of de lamp aan staat

 • Zorg dat je binnen 10 meter bereik van de lamp bent

 • Controleer of er geen ander apparaat verbonden is met de lamp

 • Open de app en wacht een tiental seconden

Werkt dit niet?
Stap 1 Schakel de lamp dan even helemaal uit
Stap 2 Sluit de app af (en/of check voor eventuele updates)
Stap 3 Schakel de bluetooth op je apparaat uit en weer aan
Stap 4 Herstart de app
Stap 5 Schakel de lamp aan
Stap 6 Het apparaat zou de lamp nu weer moeten kunnen vinden en verbinding moeten maken

Garantie
De wettelijke garantietermijn van de ledlamp is 2 jaar na aankoop. Klik hier voor onze garantievoorwaarden.

* Bij normaal verbruik van gemiddeld 3 uur per dag