winkels

Winkels

winkelwagen
schild icon
KOOPJES JAGEN - TOT 50% KORTING

Lamellen Grijs

Witte lamellen
Kleur: Grijs

1 - 7 van 7 resultaten

(7 varianten)

10% korting
Lamel Tiebe Grijs product

Lamel Tiebe Grijs

(0)

Al vanaf47.3942.65

Bezorgen 3 weken

10% korting
Lamellen Timo Antraciet product

Lamellen Timo Antraciet

(0)

Al vanaf86.8978.20

Bezorgen 3 weken

10% korting
Lamellen Tiebe Lichtgrijs product

Lamellen Tiebe Lichtgrijs

(0)

Al vanaf47.3942.65

Bezorgen 3 weken

10% korting
Fenstr Lamel Tijl Licht Grijs product

Fenstr Lamel Tijl Licht Grijs

(0)

Al vanaf87.1678.44

Bezorgen 3 weken

10% korting
Lamellen Erik Lichtgrijs product

Lamellen Erik Lichtgrijs

(0)

Al vanaf92.2082.98

Bezorgen 3 weken

10% korting
Fenstr Lamel Bregt Licht Grijs product

Fenstr Lamel Bregt Licht Grijs

(0)

Al vanaf87.1678.44

Bezorgen 3 weken

10% korting
Lamellen Erik Grijs product

Lamellen Erik Grijs

(0)

Al vanaf92.2082.98

Bezorgen 3 weken

Grijze lamellen: tijdloos en sfeervol

Grijze lamellen zijn een populaire keuze van raamdecoratie. Ze zijn stijlvol, modern en passen bij elk interieur. Als je op zoek bent naar grijze lamellen, dan zijn er verschillende kleur tinten om uit te kiezen. Van licht muisgrijs tot donker antraciet. Zo is er voor ieder wat wils! Naast de optimale lichtregulatie en privacy die lamellen bieden, zijn ze ook duurzaam en makkelijk in onderhoud. Combineer onze lamellen ook met onze overgordijnen, inbetweens of vitrages om meer diepte te creëren.

Voordelen van lamellen

Lamellen zijn niet alleen heel mooi om te zien, maar bieden ook nog diverse praktische voordelen. Om het makkelijk te maken hebben we de voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Makkelijk in onderhoud: Lamellen zijn gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Met een vochtige doek kun je stof en vuil eenvoudig afvegen, waardoor jouw lamellen er altijd fris en stralend uitzien.

  • Lichtcontrole en privacy: Met verticale lamellen kun je heel gemakkelijk de lichtinval en privacy in jouw huis regelen en bepalen. Door de lamellen te kantelen, kun je de hoeveelheid licht die binnenkomt aanpassen, terwijl je toch jouw privacy behoudt. Dit maakt witte lamellen ideaal voor ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer en kantoor.

  • Ruimtebesparend: Verticale lamellen nemen weinig ruimte in beslag en zijn daarom ideaal voor ramen en deuren waar ruimte beperkt is. Bovendien zijn lamellen gemaakt van duurzame materialen zoals PVC of polyester. Deze materiaalsoorten gaan ook nog eens erg lang mee.

  • Flexibiliteit in decoratie: Lamellen passen eigenlijk in ieder hedendaags interieur. Of je nu een modern en strak, Scandinavisch of klassiek interieur hebt, grijze lamellen zorgen voor een frisse en lichte uitstraling.