winkels

Winkels

winkelwagen
schild icon
KOOPJES JAGEN - TOT 50% KORTING

Voorwaarden & voorbereidingen voor een persoonlijk adviesgesprek en inmeten voor je vloer

Met persoonlijk advies aan huis maak je het jezelf gemakkelijk. Samen met onze adviseur ontdek je jouw materiaal- en stijlvoorkeuren en bepaal je welk type vloer het beste past jouw huis. De adviseur meet alles op en maakt een vrijblijvende offerte op maat.

Om tijdens het adviesgesprek de vloer goed te kunnen beoordelen, een goed advies te kunnen geven en de vloer correct in te kunnen meten, is het belangrijk dat je woning voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • Mijn huis is adviesklaar: de ruimte is goed begaanbaar, en eventuele grote meubelen zijn verplaatst zodat de vloer goed zichtbaar is. De trappen zijn geplaatst en toegankelijk bij advies & inmeten op een hoger gelegen verdieping.

  • Voor een goede beoordeling of de nieuwe vloer gelegd kan worden moet de oude vloer verwijderd zijn.

Is je oude vloer al uit de woning of heb je nog helemaal geen vloer liggen?

Dan kunnen we meteen de basisvloer beoordelen. We kijken dan of deze vlak genoeg is om je gewenste vloer perfect te kunnen leggen door ons, of als je het zelf wilt doen.

Is je oude vloer nog niet verwijderd uit de ruimte(s)?

Dan is het belangrijk te weten, dat we niet kunnen beoordelen of we de gekozen vloer ook kunnen laten leggen. Wel kunnen we je adviseren over de verschillende type vloeren die we hebben, kleur en stijladvies geven, en kunnen we de ruimte inmeten.

  • Ga je nog muren uitbreken, uitbouwen of muren bijbouwen dan moet dit gedaan zijn voordat onze adviseur langs komt.

  • Maak de ruimte rondom het stuk waar de basisvloer het beste zichtbaar is vrij (minimaal 1 meter rondom) en verwijder eventuele obstakels zodat onze adviseur voldoende werkruimte heeft om de basisvloer te beoordelen.

  • Bedenk van te voren voor welke ruimtes je advies nodig hebt. Heb je al specifieke wensen of ideeën in gedachten? Schrijf deze alvast of en houdt eventuele moodboards bij de hand tijdens het gesprek.

  • Zorg ervoor dat je thuis bent op het afgesproken tijdstip en dat je de benodigde voorbereidingen hebt getroffen.

  • Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor de geplande datum van het adviesgesprek.

  • Als je na de afspraak een vloerbestelling plaatst, geven we je een gereserveerde datum. Het kan zijn dat de exacte leverdatum afwijkt door onvoorziene omstandigheden binnen de Kwantum-organisatie.

  • Vloeren meten we niet in op de Waddeneilanden en niet in het buitenland.

  • Vloeren meten we niet in bij chalets, stacaravans, schuren en garages of zolders die alleen bereikbaar zijn via een vlizotrap.

Bekijk hier de CBW voorwaarden

Bekijk de thuiswinkel voorwaarden