winkels

Winkels

winkelwagen
schild icon
KOOPJES JAGEN - TOT 50% KORTING

Gebruiksovereenkomst inzake toestemming beeldgebruik #kwantuminhuis

Wij vinden het te gek om te zien hoe jij met behulp van onze producten van jouw huis een thuis maakt! We zijn hier zó trots op, dat we dit graag aan anderen laten zien. Wanneer je een foto post met in de begeleidende tekst #kwantuminhuis, zouden wij graag jouw toestemming krijgen om jouw content te publiceren. Met deze toestemming verklaar je het volgende:

• Jij bent als enige eigenaar van / rechthebbende op de content waarbij je #kwantuminhuis hebt geplaatst;

• Je verleent aan ons, Kwantum, een niet-exclusief commercieel recht om de content via onze diensten of diensten van derden te gebruiken en te vermenigvuldigen voor commerciële doeleinden. Hieraan zitten geen restricties of beperkingen verbonden;

• Kwantum of derden in opdracht van Kwantum, mogen jouw werk gebruiken om hier afgeleide werken van te maken. Je hebt m.b.t. dit afgeleid werk geen recht op inzage of goedkeuring van het werk, de reclametekst die er aan wordt gekoppeld of het doeleinde waarvoor het wordt ingezet.

• Je doet afstand van aanspraken op royalty’s m.b.t. jouw content of hiervan afgeleide werken.

Kwantum zal redelijke inspanningen verrichten om jou als maker te vermelden en een koppeling op te nemen naar jouw content of account, maar is hiertoe niet verplicht. Dit is ook geen voorwaarde om jouw content te gebruiken.
Wanneer je niet akkoord gaat met deze voorwaarden en jouw foto niet plaatst, begrijpen wij dat volledig, er is geen verdere actie vereist en wij zullen jouw werk dan niet gebruiken.

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail: socialmedia@kwantum.nl.