• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen
Wáááánzinnige kortingen tot wel 50% op meer dan 12.000 artikelen!

Woondossier keuken

NL-MOB-Woondossier - keuken - headbanner

Op zoek naar keukeninspiratie voor het stylen van je keuken? Afhankelijk van jouw stijl en basis, shop je bij Kwantum de mooiste items voor jouw perfecte keuken. Zo vind je bij ons alles voor een moderne keuken, een industriële keuken of een natuurlijke keuken met boho vibes. Van marmeren snijplanken tot de leukste mokken, en van een hippe keukenrekken tot onderzetters en placemats: bij Kwantum ben je aan het juiste adres voor de mooiste én betaalbare sfeermakers!

NL-MOB-Tuintrend-Tuindossiers-buiten eten - Streamer
Bekijk alle servies
NL-BE-DESK-Divider

De juiste vloer kiezen voor in de keuken

Óók voor de perfecte vloer of raamdecoratie voor in de keuken ben je bij ons aan het juiste adres. Zo vind je bij Kwantum een brede selectie aan PVC-vloeren en vinylvloeren. Deze vloeren zijn waterdicht en makkelijk schoon te maken, en daarmee super geschikt voor de keuken. De keukenvloer maak je af met een mooie keukenloper.

De juiste raamdecoratie voor in de keuken kiezen

In de keuken zijn vuil, vet en vocht onvermijdelijk. Het is dan ook belangrijk dat raamdecoratie in de keuken bestand is tegen deze omstandigheden. De beste keuzes in raamdecoratie voor de keuken zijn aluminium jaloezieën en kunststof jaloezieën. Je houdt hiermee volledige controle over de lichtinval én kunt deze raambekleding eenvoudig schoonmaken met een vochtige doek of schoonmaakspray en keukenpapier. Bij Kwantum vind je een uitgebreide collectie jaloezieën, welke we voor jou perfect op maat kunnen maken en welke zelfs verkrijgbaar zijn met elektrische bediening. Lekker makkelijk!

NL-BE-DESK-Divider

Meer woondossiers