Rolgordijnen op maat

Volop rolgordijnen op maat

Met rolgordijnen bepaal je eenvoudig zelf de hoeveelheid lichtinval in huis. We hebben ze in effen kleuren, maar ook met patronen en felle kleuren. Van verduisterend tot lichtdoorlatend en zowel in roljaloezie als in rolgordijnen.

rolgordijn pentekening
Rolgordijnen
Stijlvolle raamdecoratie die ook als zonwering en extra isolatie kan dienen.

roljaloezie pentekening
Roljaloezieen
Ook wel bekend als ‘dag-en-nacht rolgordijn’. Dit gordijn is afwisselend opgebouwd uit transparante en niet-transparante horizontale banen stof. 

Naast onze standaardmaten rolgordijnen en roljaloezieën, maken we deze raamdecoratie ook graag voor je op maat.

Stofkeuze
Afhankelijk van het soort rolgordijn, kun je kiezen uit verschillende stoffen en verschillende afmetingen, tot maximaal 350 cm breed. De breedte van de stof bepaalt de maximale maat. Er kan een keuze worden gemaakt uit een plastic of metalen ketting. Zo blijft je raamdecoratie altijd mooi op zijn plek hangen. Voor sommige  stoffen en systemen is het mogelijk om je raamdecoratie af te werken met decoratief aluminium.

Inmeten van je ramen
Voordat je rolgordijnen op maat kunt bestellen, ga je eerst je ramen inmeten. Je kunt dit zelf doen en de gewenste maten aan ons doorgeven of het laten doen door onze vakbekwame medewerkers. Het is belangrijk dat je dit secuur doet. Per maakwijze gelden namelijk specifieke meetinstructies. Zie je het niet zitten om alles zelf in te meten of heb je hier weinig tijd voor? Wij doen dit graag voor je! Lees alles over het voordelig laten inmeten en het laten ophangen van je rolgordijnen.

Ook wij gebruiken cookies op deze site

Meer weten?Accepteer