• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen
Wáááánzinnige kortingen tot wel 50% op meer dan 12.000 artikelen!

Kleurstalen bestellen: zeker van de juiste keuze

Wanneer je een nieuwe vloer uitkiest, doe je dat natuurlijk heel bewust. De vloer is tenslotte de basis van je huis. Het kan dan best een uitdaging zijn om in te schatten of jouw favoriete vloer ook mooi aansluit bij de rest van je interieur. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om eerst vrijblijvend kleurstalen te bestellen van laminaat, PVC, tapijt en vinyl, voordat je je definitieve keuze maakt.

Vergelijk en kies! 
Zie wat het licht op ieder moment van de dag met de kleur van de vloer van jouw keuze doet. Ontdek of het dessin ook echt bij jouw interieursmaak past. En natúúrlijk wil je weten of de door jou uitgekozen vloer tegen een stootje kan. Test hem daarom ook! Loop erop, belast hem op de manier waarop je de ruimte straks gaat gebruiken.

Onze kleurstalen zijn extra groot, waardoor deze je een goed beeld geven van de vloer. Door meerdere kleurstalen te bestellen, kun je deze makkelijk vergelijken en kies je met 100% zekerheid jouw favoriet.

Kleurstalen bestellen:
Nadat je jouw kleurstalen hebt besteld, worden deze binnen 2 à 3 werkdagen bij je thuis geleverd. De kleurstalen passen door de brievenbus, dus je hoeft hiervoor niet thuis te blijven. Wil je een kleurstaal bestellen? Bekijk onze collectie vloeren, en bestel de kleurstaal via de productpagina van jouw favoriete laminaat, PVC, tapijt of vinyl vloer.

NL-BE-CP-Stalen Vloer
Kleurstalen bestellen