• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Laminaat doorleggen naar andere ruimte

NL-CP-Alles-over-vloeren laminaat-tips-en-informatie-laminaat-doorleggen-naar-andere-ruimte-header

Je kunt ervoor kiezen om laminaat te scheiden per kamer, maar je kunt laminaat ook door leggen naar een andere ruimte. Doordat je hierbij laminaat legt zonder drempels creëer je één ruimtelijk geheel. Dit heeft als voordeel dat de ruimte groter oogt. Een nadeel is dat als er iets met (een deel van de) vloer aan de hand is, vaak de hele vloer eruit moet.

Laminaat niet doorleggen naar een andere ruimte

Wanneer je laminaat per ruimte legt, wordt het gescheiden bij de deuropening gescheiden met een overgangsprofiel. Dit profiel bevindt zich recht onder de deur en zie je daardoor niet wanneer de deur gesloten is. Het nadeel van laminaat gescheiden leggen, is dat je vloer afgebroken oogt wanneer de deuren geopend zijn. Een voordeel is dat als er iets met (een deel van) de vloer aan de hand is, niet de hele vloer eruit moet.

Laminaat doorleggen of laminaat scheiden

Weet je nog niet of je laminaat wilt doorleggen naar een andere kamer of het laminaat wilt scheiden per ruimte? Informeer dan naar de mogelijkheden in één van onze winkels. Je kunt er ook voor kiezen het laminaat door ons te laten leggen. We helpen je graag!