• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Kun je tapijt buiten leggen?

NL-CP-Alles-over-vloeren tapijt tips-en-informatie kun-je-tapijt-buiten-leggen header

Kun je tapijt buiten leggen?

Tapijt voelt heerlijk comfortabel onder je voeten en ziet er ook nog eens mooi uit. Goede redenen om tapijt te leggen! Maar kun je tapijt ook buiten leggen?

Het is mogelijk om tapijt buiten te leggen, bijvoorbeeld op het balkon of het terras. Houd er echter rekening mee dat regulier tapijt niet bestand is tegen blootstelling aan regen en vuil van buiten. Na een regenbui ziet je tapijt er meteen verweerd uit. Bovendien duurt het lang voordat het droogt en trekt het vuil diep in de stof. Ook heb je kans op verkleuring door de zon. Als je buiten tapijt legt, moet je dit goed onderhouden en altijd opruimen voordat het gaat regenen.

NL-BE-CP-Alles-over-vloeren tapijt tips-en-informatie kun-je-tapijt-buiten-leggen header2

Tapijt of vloerkleed voor buiten

Bij Kwantum vind je regelmatig tapijt en vloerkleden die geschikt zijn voor buitengebruik. Deze zijn bestand tegen water en invloeden van het weer (inclusief UV-straling). Hierdoor kun je ze makkelijker schoonhouden én buiten laten liggen, ook tijdens een regenbui. Wel zo makkelijk! Ze geven je balkon of terras direct een prachtige Mediterrane look. Leuk in combinatie met een fraaie loungehoek en parasol. Als we ze in ons assortiment hebben, vind je ze hier.