• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Waarom een ondervloer bij tapijt?

NL-BE-CP-Alles-over-vloeren tapijt tips-en-informatie waarom-ondervloer-bij-tapijt 1

Waarom een ondervloer bij tapijt?

Een goede ondervloer verlengt de levensduur van je tapijt. Bovendien hebben ondervloeren verschillende handige eigenschappen, zoals geluiddemping, extra comfort, verbeterde isolatie en vochtwering. Bovendien zorgt een ondervloer voor meer stabiliteit en kun je eventuele oneffenheden in de oorspronkelijke vloer wegwerken. Zonder een ondervloer loop je het risico dat je tapijt minder lang meegaat. Het beschadigt sneller en is bijvoorbeeld niet beschermd tegen vochtschade.NL-BE-CP-Alles-over-vloeren tapijt tips-en-informatie waarom-ondervloer-bij-tapijt 2

Welke ondervloer kiezen voor tapijt

Ga je binnenkort tapijt leggen? Dan vraag je je wellicht af welke ondervloer je het beste kunt kiezen. Er zijn veel verschillende ondervloeren beschikbaar, ieder met een eigen combinatie van eigenschappen.

Wil je graag betere isolatie en een lagere energierekening? Kies dan voor een isolerende ondervloer. Wil je het tapijt beschermen tegen vocht? Kies dan voor een vochtwerende ondervloer. Graag minder contactgeluid? Kies dan een geluiddempende ondervloer.

In het assortiment van Kwantum vind je veel verschillende ondervloeren. Ontdek welke vloer het beste bij jou past!