• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen

Welk vloerkleed bij een zwarte bank?

NL-BE-CP-Alles-over-vloerkleden tips welk-vloerkleed-bij-zwarte-bank header1

Een zwarte bank is een prachtige blikvanger in je interieur. De kleur zwart is intens en past uitstekend in zowel een klassieke en elegante als een stoere en robuuste stijl. Met welk vloerkleed kun je een zwarte bank het beste combineren?

De kleur zwart leent zich perfect voor interessante kleurcontrasten. Hiermee ontstaat diepte én kun je bepaalde kleuren versterken. Een wit vloerkleed geeft het grootste contrast en doet het goed in zowel een klassiek als modern interieur. Een grijs vloerkleed oogt rustig en geeft een neutrale look. Door de bank te combineren met een robuust vloerkleed (bijvoorbeeld van sisal), geef je de ruimte een stoere uitstraling. Liever wat gedurfder? Gebruik je zwarte bank dan als podium om kleuren te laten knallen. Zo spat de kleur geel je tegemoet en oogt rood nóg roder. Kies de kleur die jij het mooiste vindt. Bij zwart kan alles! Je vindt bij ons een ruim assortiment vloerkleden, bekijk ze hier.

NL-BE-CP-Alles-over-vloerkleden tips welk-vloerkleed-bij-zwarte-bank header2

Welk formaat vloerkleed kiezen?

Bij het inrichten van de zithoek is het belangrijk goed na te gaan welke grootte vloerkleed het beste in de ruimte past. Bekijk onze tips voor het kiezen van het beste formaat vloerkleed!