winkels

Winkels

winkelwagen

Verfinspiratie met Styleandsugar

Je interieur een make-over geven hoeft niet veel tijd en geld te kosten. Met een likje verf kom je namelijk al heel ver, verder dan je denkt. Style and Sugar, ook wel bekend als Greet van der Veen, is druk met haar keuken make-over. Haar witte keuken kon wel wat verandering gebruiken. Ze laat je zien hoe je met kwalitatieve verf een hele nieuwe look en feel creëert. Benieuwd naar het resultaat? Laat je inspireren!

Before

NL-BE-Woondossier - Verf - Style and sugar - Before

After

NL-BE-Woondossier - Verf - Style and sugar - After

De favoriete kleur van styleandsugar

Muurverf Professional Biscuit 1 l product

Muurverf Professional Biscuit 1 l

(0)

24.-

Alleen in de winkel

NL-BE-DESK-Divider

Over Greet

NL-BE-Woondossier - Verf - Style and sugar - Greet

Greet runt Style and Sugar op Instagram en daarnaast geeft ze interieuradvies en cursussen. Ze verbouwde haar nieuwbouwwoning en deelde alle stappen via haar kanalen. Ze woont samen met Maurice, Nore (4) en baby Ted (0). Make-overs en DIY zijn haar grootste passies en dit keer ging ze voor Kwantum met muurverf aan de slag, met dit prachtige warme resultaat!

Bekijk meer verf make-overs

Een sfeervolle verf make-over door interieurvanmies

NL-BE-Woondossier - Verf - Influencer verf Vert Olive
Bekijk nu

Michelle Weijnschenk, ook wel bekend als interieurvanmies, heeft haar hal een make-over gegeven en creëerde een sfeervolle entree met een nieuwe kleur verf op de muur.

Een kleurrijke make-over van het washok door Leonie ter Veld

Leonie ter Veld, ook wel bekend van haar blog Gewoon wat een studentje 's avonds eet, is al een tijd druk bezig met de verbouwing van haar Haarlemse droomhuis. Zelfs haar washok tovert ze om tot een kleurrijke ruimte.