winkels

Winkels

winkelwagen
schild icon
KOOPJES JAGEN - TOT 50% KORTING

Shutters voor naar binnen draaiende ramen

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen shutters-voor-naar-binnen-draaiende-ramen header1

Shutters zijn stijlvol én praktisch. Dankzij de houtlook geef je je ruimte een mooie, warme uitstraling en dankzij de eenvoudige bediening kun je in een handomdraai de gewenste lichtinval en privacy bepalen. Bijkomend voordeel is dat shutters een goede keuze zijn in raamdecoratie voor naar binnen draaiende ramen. Lees hieronder hoe je de shutters kunt monteren.

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen shutters-voor-naar-binnen-draaiende-ramen header2

Shutters voor naar binnen draaiende ramen monteren

Om te zorgen dat je shutters het openen en sluiten van naar binnen draaiende ramen niet belemmeren, heb je twee opties voor het monteren: op de dag en op het raam zelf. Lees hieronder hoe je shutters voor naar binnen draaiende ramen kunt monteren.

Shutters op de dag monteren

Door shutters op de dag te monteren kun je de shutters optrekken tot boven het bewegende deel van het raam. Zo kan het raam zonder problemen worden geopend.

Shutters op het raam monteren

Het is ook mogelijk om shutters op het raam zelf te monteren. Hierbij zijn de shutters bevestigd aan het kozijn en zitten ze dus niet vast aan de muur of het plafond.

Shutters liever laten monteren? Wij doen dit graag voor je. Lees hier meer.