• Klantenservice
  • Acties & folder
  • Wooninspiratie
  • Op maat overzicht
winkels

Winkels

winkelwagen
Wáááánzinnige kortingen tot wel 50% op meer dan 12.000 artikelen!

Welke kleur jaloezieën kiezen?

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen welke-kleur-jaloezieen-kiezen header1

Jaloezieën zijn prachtige en functionele raamdecoratie, beschikbaar in verschillende kleuren. Welke woonstijl je ook hebt, ze passen overal bij. Dankzij hun luxe uitstraling geven ze elke ruimte nét dat beetje extra. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen en bepaal je zelf hoeveel privacy en lichtinval je wilt. Maar welke kleur jaloezieën moet je kiezen?

NL-BE-CP-Alles-over-raamdecoratie tips-en-informatie raamdecoratie-kiezen welke-kleur-jaloezieen-kiezen header2

Stijltips met verschillende kleuren jaloezieën

De kleur van jaloezieën kiezen kan een uitdaging zijn. Het is belangrijk na te gaan welke stijl en uitstraling je door wilt voeren in je interieur. Hieronder geven we enkele tips om je te helpen de beste kleur jaloezieën te kiezen!

Opvallende contrasten
Speel met contrasten door felle kleuren tegen elkaar af te zetten. Kies bijvoorbeeld voor donkergrijze of zwarte jaloezieën en creëer een schitterend contrast met gele of rode accessoires of meubels. Of kies voor een klassiek contrast met zwart en wit. Op deze manier geef je je ruimte een gegarandeerd wouw-effect.

Natuurlijke warmte
Ga voor warmte in je interieur met natuurlijke kleuren. Zo geef je een ruimte een knusse uitstraling. Laat hiervoor de kleuren bruin, beige en crème de boventoon voeren. Wil je de ruimte een frisse look meegeven? Combineer de natuurlijke tinten dan met pastelkleuren. Een schitterend resultaat!

Licht en luchtig
Lichte kleuren maken je ruimte optisch groter en zorgen voor een rustige uitstraling. Bovendien houd je met lichte kleuren warmte beter buiten. Wit en offwhite gaan perfect samen met andere kleuren. Combineer witte jaloezieën bijvoorbeeld met blauwe accessoires voor een Mediterraan gevoel of haal de Scandinavische look in huis met koper en pastel. Witte jaloezieën lenen zich ook perfect voor de botanische trend of woningen met een klassiek interieur!